Čus,
sraz byl zase jeden s větší účastí a to jsme si s Jarkem okolo čtvrt na devět říkali, že si příští sraz ohlasujem sami dva, zase na Žernoseckou
Účastníky zájezdu byli: Alderan, Asistent, Iceman, Jark, Looser, Sedlmajlo (doufám, že jsem to opsal správně, kdyžtak opravím :-), Síma, Unreal a Wiman.
Pevný program nebyl stanoven, tak jsem probírali všechno možné, nejvíce asi lehké optické Dvlánko vhodné pro až 200m dlouhé převěsy.
Únorový sraz bude ve čvtrtek 5.2.2009 zase na Žernosecké, čas se jestě upřesní, obvykle v 20h. Pokud bysme chtěli rezervačku stolu, museli bysme tam být už v 19h.
Čau,
dneska jsem měl až 40% PL na passi.sev. 2.4 G je mrtvé, co na passi.sev přejít na 5G. Nyní je tam 180 st sektorovka, na sever a 4 připojeny lidi dle mapy. Jestli víte, kdo je ještě na CZFree.Net.passi.sev připojen a není v mapě, tak mu řekněte, ať se k tomu vyjádří.
Iceman
v pátek bylo vyměněno PC na jipebal, za 5ti PCI DELL s integrovanou eth0, intel 866 MHz, 256 MB RAM a nainstalována parabola pro link na Hapri,
Hapri 2 Jipebal = 2.56MB/s
Jipebal 2 Hapri = 2.52MB/s
Žlutý kabel resetátoru zapojen do konektoru do zdířky é (pohled na dírky konektoru):
oéooo
oooo