Takže se to ještě stále bude pokoušet nasosat celou kolekci mých debianích imagů DVDček, videí, pár GB her, pár GB videí, na která často nemám žádná práva pro další sdílení atd ... Prostě uznej, že pokud si tahám pár dnů všelijaká DVDčka linuxů a na druhý den je tenhle bot chce vidět do posledního bajtu, tak to vůbec nepotěší. Ono se to teda dá řešit rozumným nastavením v robots.txt, ale kdo z nás to kdy nastavoval, dokud se něco nedělo, že? Zvláště pak v czf doménách.
Jinak jaký má to rozhraní název pro síť czf? Má to nějaké krátké jméno, já si ho už zase nepamatuju. Bude to teda i nadále stahovat i binární soubory, nebo už to chodí jenom po text/html a ostatní to nestahuje?
Jinak vyhledává to poměrně dobré výsledky, teda tak nějak Je otázka, jestli v czf síti najdeme tolik zdrojů, aby se dala vážně posuzovat relevantnost výsledků. I když asi se urazím, moje stránka s czf jabber servery je až osmá v pořadí, první v pořadí jsou jakési repozitáře gentoo. To mám začít páchat SEO optimalizace pro czf stránečky?
Co se týče robots.txt hold je třeba ho nastavit Nevím z jakého důvodu by měl být czf domény rozdílné od normálních domén. SEO je SEO
Aby to nestahovalo binarky se mi nepodařilo ohnout. Přece jenom to není opensource :(
Název ? To je dobrá otazka ten sem zatím nevymyslel...
Aspon, že je nějaká spokojenost Taktéž si myslím, že tento nástroj plně splnil co jsem od něj očekával. Vyhledavá relevantní data a výsledky neobsahují ultra nesmysli.
www.nuni.cz
Provozovatel NODu CZFree.Net.Krizova