jen si dovolim podotknout ze jakozto dosavadni spravce serveru kde forum bezelo jsem nebyl o presunu informovan, coz me docela mrzi
krom toho ze se vysral disk (kterej mohl byt nahrazen novym) nebyl nikdy zadny problem, proto vubec cely presun nechapu a prijde mi zbytecny, nechapu proc byl raid rozpadly kdyz tam 2 reidove disky detekovany byly, to je aspis asi soft zalezitost? bohuzel o ssh ucet jsem prisel, takze jsem s tim nemohl nic delat, to se asi hodilo nekomu do kramu aby to cele moh presunout k "sobe domu"
pristup na petriny byl od spriznenych lidi vynikajici, a to vcetne supportu
me osobne se "politicke" manyry hlasovani apod nezamlouvaji, radsi neco delam nez se porad o necem dohadovat
bohuzel to je "smysl demokracie"
ve vysledku tam zbyla masina s nakoplejma diskama, verejne rikam ze bych tam chtel zachovat funkcni mapu na moje pokusy, operator mapy Spok s tim problem nema, doufam ze ani ostatni
vim ze zase zvedam "byrokratum" mandle :-) ale raci bych se s vama sesel nekde na v klidu a pohode nez tu cist to co pisete
kazdpadne diky vsem co se na tom podileli za "opravu" :-)
kdyz nekdo o kom nevim hlasuje o necem o co se staram a nejsem k hlasovani prizvan tak je to dost trapne
odhlasoval kdo? me prijde ze jsem se o to staral a nemam pravo hlasovat?
jakou technickou podporu? petriny nezajistuji technickou podporu, tu zajistuji ja, petriny zajistuji konektivitu housing
po domluve semnou by asi sla i ta podpora
Spok tam byl s tebou ne? operatora jsem pridal ala matrix, bylo mi tebou? receno ze mapu resi on?