Zdar vsici, jsem zde nový, bydlim v ulici u rysanky (teda jen zhruba 1-2 vikendy v mesici) a resim jak se odtama pripojit na net. Zajimalo by mne zda je zde moznost pripojit se na nejaky AP s co nejnizsima investicema. Balkon mi smeruje na jizni spojku a novodvorskou... Jelikoz tam budu za 2 tydny zhruba tak bych potreboval informaci, zda se mohu pripojit na free AP, a nebo si mám nekde zaridit ucet... do ted jsem pouzival 802.cz, ale od jiste doby mam k nim silnou averzi...
co potrebuju od pripojeni? rychlost na urovni gprs, stabilita pro icq a kdyz bych se moc nudil tak projiti par stranek jako idnes a podobne.
prosim doporucte na co se pripojovat... bohuzel mohu si to overit az za dva tydny co vsechno mam k dispozici... teda co mam k dispozici a je stabilni, jelikoz jsem vykoukl z balkonu a na notebookovou antenu jsem chytil asi 30 ruznych siti..... jen vetsina byla soukromych a par placenych...
Ahoj, musím se za o.s. Projekt HELL trošičku pochlubit, během uplynulých 14 dnů jsme v naší síti nasadili další dva 10GHz spoje Orcave 2222. V současnosti je naše páteřní trasa tvořena třemi 85mbps FD spoji Orcave 2222 na linkách Heaven – HELL(RIK), HELL(RIK) – HELL(Mifi) a HELL(Mifi) – HELL(TOCNET) a jedním zapůjčeným spojem 34mbps FD na lince HELL(RIK) - HELL(Jupiter). Na 5GHz HD spojích jsou v tuto chvíli z našich hlavních AP pouze AP LSD a AP Merkur. Děkuji tímto všem kteří přiložili ruku k dílu.
Díky těmto spojům navíc nezlepšujeme pouze vnitřní konektivitu, ale doufám, že budeme díky nim prostupnější i pro transitní provoz. (v nedlouhé době předpokládám znovu-oživení spojů na JM a P12).
Julian
Ahoj, mám velkou radost z faktu, že Vám mohu oznámit, že na včerejší členské schůzi občanského sdružení Projekt HELL, bylo schváleno sloučení našeho sdružení s o.s. Praha12.net.
Věřím, že toto nebude bráno jako konec, ale jako počátek něčeho nového.
Julian