No ne to jsou zase novinky Karel zjistil, že
* Lidi se snaží využívat možností a výhod, ke kterým se dostanou
* Nespokojený klienty snadno překecá konkurence.
* HW na střeše bez pořádnejch smluv může snadno zmizet.
A hned je na czfree 6 stránek diskuze
Nicméně nic z toho není k tématu "Kde nakupovat" takže to hážu do klubovny....
Proč bych měl pomlouvat I4wifi?
Člověk který prodává konektivitu pracuje v I4wifi. Prodává "rozbroje" dělajícímu svému zákazníkovy a dost dobře pochybuji, že by o tom nevěděl. To, že se pak chlubí tím, že kupuje za nákupku a staví z toho síť je na diskuzi. To, že využívá výhod svého zaměstnavatele dobrá ať je tedy využívá. Vzhledem k tomu, že ale prezentuje, že si z tohoto materiálu staví svou síť tohoto pána nezbavuje faktu, že je stále zaměstnancem I4wifi a.s. takže spíše bych řekl, že svým jednáním poškozuje jméno I4wifi on.
Jiné společnosti mají toto ošetřeno jednoduchým způsobem "střet zájmů" tedy zaměstnanec nedělá v tom samém nebo podobném odvětí co je předmětem podnikání zaměstnavatele. pokud jak zde bylo řečeno si onen zaměstnanec podnikatel "může dělat co chce" tak samozřejmě ano, ale může to mít i negativní ohlas. Například můj.
Druhá věc je to, že by si tento zaměstnanec podnikatel měl ošetřit nějak vztah se svým zákazníkem aby nedocházelo k takovýmto událostem.
Vraťme se k pomluvám nebudu zde komentovat co provádí onen zákazník a nebudu to zde ani rozebírat myslím, že k tomu jsou zde povolanější. Jisté je to, že tento člověk nastartoval to, že určitě ještě letos pořeším pár jiných věcí kdy si pár lidí myslelo, že se mne může vykálet na hlavu. K.
No gro veci je snad v tom, zes bud mel nebo nemel osetreno umisteni AP smlouvou. V prvnim pripade muzes dat podnet k policii, ze ti ukradli hw a poradit se s pravnikem o zpusobu ukonceni najemni smlouvy a pripadnych sankcich.
V druhem pripade muzes nadavat jen sobe, at uz k tomu vedly APckare jakekoliv duvody.
Dobré ráno,
bohužel smlouvu jsem neměl. Takže nyní jsem již skoro vyřešil náhradní spoj. Zítra bude doladěn a hotov.
Poté budu muset na policii vyrazit. Pokud by to chtěl zapřít tak naštěstí poměrně dost lidí tam bylo se mnou jsou i nějaké fotky tak snad to nebude takový problém.
Uvidím určitě sem pak postnu výsledek. Podělení se o špatnou zkušenost je taky Informace aspoň o tom, že důvěřuj ale prověřuj čili piš smlouvu na vše a všude.