tak svoje vlastní příspěvky můžeš mazat i sám, ale když už si to nakousl: základní myšlenka je spouštět celou tu věc znovu jednou denně - tak to funguje teď. o čem se bavíme, je několikrát během dne checknout lidi, co už FUP přeskočili, a přeřadit je do jiné třídy právě bez zdlouhavého znovunačítání všech ostatních tříd...
já jen podotknu, že ten "/proc/config.gz" samozřejmě není vyžadován pro normální fungování aplikace, a protože spousta distribučních kernelů tenhle soubor nemá, tak bychom to kontrolování asi měli vyhodit (zejména z .deb balíčku, apod.)
takže, chyba pri check kernel neznamena nic, jenom to, ze nekdo neco zkousi nějak najit a ono je to jinak, ale na funkci to vliv nema.
segfaul - pricina byla opravdu v konfiguraku, blbe umisteny, takze beru zpet.
diky za rady.
mam jeste jednu prosbu, prokud pustim prometheus -p (nebo obecne prometheus) z radku, vse je bez problemu, pokud vsak pustim ze scriptu volaneho cronem, neudela to nic, (script funguje, dela i jine veci a ty dela dobre).
miri to tam ,ze opravdu chci promethea reloadnout co cca 30 minut a podle prenesenych dat upravovat priority.
mam jeden dotaz:
kdyz mam promethea pustenyho na eth0 a eth1 a ted bych chtel dat jeste jednu sitovku eth2 - bude mi ji to taky shapovat nebo ne ? kdyz ji nikde nenastavim nebo pojede pres ni plny traffic ?
jde mi o to aby mi vnitrni sit sla pres eth0 do netu na eth1 a ostatni traffic do vedleljsi site pres eth0 do eth2