mám dotaz ohledně připojení Kralovic, stávající podmínky připojení k internetu jsou dost nevyhovující. Je nějaká možnost sem dotáhout něco rozumějšího = více jak 2 Mbit/s? Zájemců by se tu našlo hodně, osobně vím o 20 lidech ihned. Jsem ochoten se i částečně angažovat při výstavbě, byldlím na dobrém místě, odkud je vidět velká část Kralovic, ale nevím odkud by se to sem dalo dostat, v dálce směrem na Rokycany jsou nějaké obce vidět.
Ahoj, pokud je mi známo, tak do Kralovic se nekdy v budoucnu chystá Pilsfree (uvažují o tom). Osobně je mi situace na sever od Plas ne úplně známá, nicméně co se týká Kralovic, tak výběr O2/Netro/Diadema by mě rozhodně neuspokojoval.
Zkusím na tvůj příspěvek upozornit kamaráda co dělá radního u PF pro oblast Plzeň-Sever.
Koukám jak všichni máme podobné starosti.. Jedine kdo je nemá je O2 protože když nechtějí se tak se tím prostě nezabývají.. Uživatel bud zaplati i kdyz to jde nejde a počká na opravu nebo skončí.
TO : Jan Rovner .. písnu PM
při prolézání mapy jsem zjistil v našem regionu dost zastaralé údaje v okolí Plzně. Podle mapy by bylo vhodné se obrátit na Vitexe ale ten zřejmě již zmizel kdesi v propadlišti dějin, kontaky buď již nejsou aktuální nebo nereaguje (viz třebas vlákno plzně-severu a dělení 10.111.0.0/16).