Ahojky, nemate nekdo funkcni stahnutou image z Ovise?
Kolega mi prinesl spatne flashnutou 1120-tku...bohuzel, i bootloader je v tahu.
Takze jsem vyletoval flashku, pres programator ztahl, ale potreboval bych prave tech 65kB dat z funkcniho kusu.
Nebo nejlepe celej 2.097kB image soubor.
Nebo odkaz, kde to ztahnout.
Dik..... -=RYS=-
Vim ze uz je to dost dlouho,ale ted sem vystrachal v supliku tohle AP,a zjistil sem ze je mrtvy:( pres seriovou linku ani tuk,udelal sem si JTAG zapojeni,ale s linuxem nejsem nejak moc kamarad:( A tak me zajima jestli je nekd oschopen mi znovu nahrat celou flash do tohoto AP,popripade muzu vypajet jen pamet a meti li nekdo flashovacku,tak ji nahrat,zpetne zapajeni zase zvladnu jsem z prahy, predem mockrat diky za odpovedi a pomoc
Cau,mam problem.Kamos mi venoval Ovise 1120,ze mu nejde nastavit,tak at si s nim delam co chcu.Rekl jsem si ze je to v pohode,dam tvrdej reset a pak si to pres web nastavim.Jenze je tam jinej FW,router byl porizenej s pripojenim intrernetu od naky firmy.A pres web to proste nejde nedostanu se tam pres IP brany.A jinak to poradne neumim,zkousel jsem to nejak pres telnet,SSH i TFTP,ale nejsem zkuseny,takze jsem vzdycky zkoncil na nejake chybe spojeni nebo nastaveni portu apod.
Mohl by mi tedy nekdo popsat podrobny navod nebo radu jak na to,vcetne programu a jejich nastaveni na prehrani.Jinak ten kabel kterym se to pripojuje nejak vevnitr nemam.
PS:router funguje vysila a de pres nej i net,ale sit je nesifrovana a nezaheslovana,takze na dve veci
Diky moc za rady,dostal jsem se do nej,ale zkousel jsem na nej prehrat FW od lukice,nahral se tam,ale po rebootu se rozsvitily cervene kontrolky ErrStatus,WEP,MAC..
Nejde mi ani restartovat,vubec nekomunikuje.Co ted s tim,pomuzete mi nekdo nebo to mam radsi vyhodit nebo dat nekomu na opravu.TTL prevodnik ani JTAG kabel nemam,takze u me hrozi jen oprava pres LAN.
PS:kdybyste mi to pomohli vyresit do konce vikendu,byl bych moc vdecnej