Huraaa,
to se mi libi.
Jako navrh to vypada velmi pekne.
Tak ted to zacit vydavat za jedine spravne reseni a fanaticky to sirit dal :-) Ja jsem pro.
Tohle ma budoucnost a ne ze to bude nepouzitelne, jeste drive nez se to postavi :-)))
co se konektivity tyce zatim jsem konecne sehnal Toma (Omega!), pristi tyden jdeme na schuzku s Broadnetem, pak mame taky zatim neoficialni nabidku od Aliatelu (2Mbit ~ 18kkc), uvidim, kam az to pujde srazit.
Pozde, ale prece. Moje viditelnost:
tom 69m - ano
Fisss 115m - ano
geekon 218m - ano
Shottoush 225m - pravdepodobne ano, ale je tam spousta stromu
mapis 263m - ano
dond (info) 380m - spise ne
Awe - Modrany 465m - ano
nax (info) 477m - ne
Vic jsem zatim nezkoumal.
Vyhled mam pres "udoli" predevsim na jih (awe) a na sever (mapis/geekon). Na vychod jsem odstinen domem s uzlem Tom, to same jihovychod (smer nax) domem kde je fiss. Na zapad vidim na hotel Dum a castecne prilehle okoli. Umisteni vybaveni na strechu spise problematicke.
Co ocekavam - pripojeni do czfree, moznost rychleho pripojeni v ramci cz-free at uz lokalni pater tak treba az na prosek. Internet nepotrebuju, pokud by to neznamenalo nejake vyrazne zlepseni oproti UPC. Pripadne jsem ochoten se podilet na pokryvani nakladu na silnejsi pripojeni viz treba prispevek c.123.
Ahoj,
prave stavim node JohnyDog, pripoj je smerovkou na MAP-01. Ozarim vetsinu lokalniho sidliste (trasa 5). Zajem o pripojeni tu v okoli je pomerne velky (neni tu dkm a vetsina domku je v radiovem stinu kopce a panelaku), cili pokud se to tu rozroste, pater bude do budoucna urcite potreba.
Teoreticky vidim i dal smerem barandov/branik pro pripadnou zalohu.