Ne, Jinonická je na druhé straně kopce.
Popravdě mi nejde ani tak o jakékoliv připojení, jako o připojení, které je "na úrovni doby". Rád bych například sledoval televizi (tím nemyslím kyslíkovu parodii na kabelovku, ale cizí stanice - japonské).
O radlické síti vím. Bohužel ani na ni není přímá viditelnost - je za záhybem údolí. Jistě by šlo se do ní připojit, ale konektivita do internetu mi přijde celkem nízká. Rád bych zrealizoval něco rychlejšího (Radlice.net končí s rychlostí na 3 Mbit), byť třeba na komerční bázi (ve smyslu dodavatele připojení, ne vlastního zisku).
Na druhou stranu je tohle jen mé vlastní "zadání" ze kterého vycházím při průzkumu možností. Realita bude zcela jistě jiná, ale člověk by si měl klát vyšší cíle, jinak nic nedokáže.
Nechápu - čím že jsem se provinil? Tím, že automaticky nechci využít dvou dostupných sítí, protože potřebuji vyšší datový tok než je nabízeno, tak jen dotaz na případný zájem v jedné velmi omezené lokalitě je zaplevelováním fóra? Fakt nechápu...
Edit: PS: Právě proto, že mám v úmyslu si dotáhnout do uvedených míst dobrou konektivitu, chtěl bych ji v době nevyužití dát k dispozici.
mám ten samý problém, bydlím přímo na náměstí na farkáně. opravdu tu ADSL neběží neběží rychleji ja 2Mbit, mě to běží tak tak, ale je tu mnoho výpadků a chyb, někteří jsou na tom mnohem hůř. Vzhledem k tomu že se jedná o lokalitu s rodinnými domy, tak tu UPC nehrozí ani za sto let. myslím, že jedinou možností je nejaký bezdrát, nevim jestli něco je na komínu, nebo na Strahově, ale mám pocit že takový způsob připojení, nebude nejlevnější