ale prd, hezkys to napsal. sice sem si taky rikal ze nektere chyby sou dost divne, ale ze ses odjinud, tak se ti vse odpousti... btw kdyz budes psat slovensky tak tomu myslim si kazdy porozumi. jenom vecernicky se ze slovenstiny prekladaji, aby byly decka zas o cosi min vzdelanejsi
to petr: no a nevim, nepride ti tvoje reakce trochu hloupa? .. az jazyky budou mit neco spolecneho s laserama, tak mozna jo ale....
no a hezka prace, at se vam se vam dari.... jak vykonny laser tam ted mas?
27.01.2008 v 10:34
cipis
27.01.2008 20:03
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
stybla)
vsem zucastnenym doporucuji zacit opravovat gramatiku i v jinych threadech. lidi, kteri neumi poradne cesky, je tu vice nez dost(vc. me - obcas). kazdopadne nevim, co ma co gramatika spolecneho s FSO.
gramatika je ve forech u mnoha lidi fakt dost hrozna, to je pravda. a ze to hodne kazi prispevky prispevatelu je urcite pravda, ale na druhou stranu kdyz se nad tim clovek zamysli, tak byvaji lidi, kterym hlava narostla na "vedu" ale jazyk je neco uplne jineho takze to pak kolikrat vypada, jak to vypada. a pak, treba ja bych lidi klidne opravoval, ale dycky mam strach ze bych daneho cloveka urazil, nebo by se tim zbytecne natahovaly diskuze.....
ale spojovat gramatiku s FSO je fakt kravina )
Prototyp fungoval i funguje, a ted momentalne jen cekam az mi prijde software aby jsem mohl udelat uz finalni verzi plosnich spoju (verze pred tim byl omezeny freeware ;o ), pocitam tak koncem tohoto leta by se uz mohli vyskytnout prvni serie k prodeji.
Vpodstate mam veskere problemy vyresene jak konstrukcni tak i elektronicke. Ceka se pouze na vyrobu a dokumentaci.
Dopredu varuji ze se bude jednat o opticke pojitko do 100m na 100MBit/s FULL duplex, kde cena za jeden spoj neprekroci 20 000,-Kč, uvidime jak nakladna bude vyroba, ale tato cena je strop.
PS: V duchu si vsak myslim ze to vyjde akurat do 10 000,-Kč