Pokud vím, tak připojení na takový hotspot je zpoplatněno 3EUR za den, což je v našich končinách dosti nezajímavá suma za připojení na 2,4GHz Možná se ale mýlím, třeba by o to zájem byl a dala by se z toho alespoň částečně financovat CZF infrastruktura daného AP, těžko říci. Jediný důvod, ze kterého bych nad tím uvažoval je myšlenka "poskytni a bude ti poskytnuto", pokud vy vytvoříte hotspot dle jejich podmínek, tak máte možnost využít na oplátku všechny ostatní Fonera hotspoty, třeba pro cestovatele to může být zajímavé...
funguje to tak, že si můžete vybrat jakoby dva tarify, ten první je, že dáváte net zadara a v cizině ho máte také zadara, druhá možnost je zpoplatnit připojení ale budete ho muset platit všude i Vy, což je myslím férová nabídka
jn, na netu jsem našel pár hodných lidiček, kteří mají pozvánky za to že si koupili jejich router ( každý dostane 20 ), a právě ted čekám jestli mi někdo jednu nedá, protože ten router vychází na 11 euro i s poštovným! to je výhodné, normální cena je 22 euro...
tak nějak, prostě je v tom nahraný jejich software a on je spojený se serverem, a každý uživatel fonu má své přihlašovací udaje, jinak na tom jedou dvě sítě jedna je přednastavena jako FON_svůj název a jedna je privátní pro své učely