Termín byl stanoven na 28.6.2008, místo konání se od posledního PaBu nezměnilo, opět plánujeme Prasátko (v podobě gyrosu) a bečku piva - tak, jak to říká samotný název akce.
Kde se hlásit, komu a kolik platit se ještě v tuto chvíli neví, dozvíte se později. Prozatím předběžný zájem hlaste třeba mi ;-)
Behem akce doslo pouze k drobne zavade na Gyrosovadle (prestala fungovat jedna spirala - moc se nam kus masa neopekal) ale i tu jsme nejak zvladli. Den pote se ukazalo ze zavada neni v gyrosovadle ale v nefunckosti jedne faze v garazi (vypalili jsme pojistku - nesnesla napor masinky) - to je pozitivni informace, protoze se nemusime bat, ze by pristi rok nebylo na cem gyrosovat ;-)
Zaverecny ucet akce:
Vybralo se presne 5000 od navstevniku
Naklady byly celkem 4320Kc (pivo s vycepem 2200, gyros maso 1920, drobnosti v Makru za 200)
Prebytek akce tedy je 680kc, tato castka poputuje na ucet adopce.fi.cz
Podekovani patri:
- Rutarovym za prostor pro akci, trpelivost a podporu a samozrejme za poskytnuti napajeni pro naseho 7.5kW zraloka (fakt na stitku tohle pisou)
- Gwartassovi protoze ta akce byla u nej ;-)
- Gwartassovi protoze dovezl, po letech, vzorek NH 9/10
- Freenkymu za Kofolu a jine vymozenosti
- PeaKovi za sponzorstvi v podobe peciva
- Evkovi za dovezeni gyrosovadla a veci okolo a taky za to, ze to vsechno zase vrati do Librosu
- pujcovne firmy Libros za to, ze vubec vec jako gyrosovadlo pujcuje
- G-grillu na hlavni tride ze nam ten gyros prichystal
- vsem na ktere jsem zapomel a vsem co udelali dobrou atmosferu
zelenina co jsem donesl se snědla což jsem rád
kousek NH! jsem si taky dal !
jen škoda že jsem vás musel upustit dřív kvuli studijním povinnostem
// edit po d se asi pise meke I ...
Gooorila pokud nemas co na praci tak douucuj CJ :-P