ja bych se chtel zeptat jak to nastavit pro tento konkretni pripad:
pripojuju se na verejnou ip, ktera je pridelovana pouze pokud je moje macovka v seznamu...chci si udelat jakysi most, abych se k tomu moh stejnym zpusobem pripojovat pres wifi u notebooku. tj. chci aby mi ona ip kterou dostanu podle mac nastavila na wifi (na wifi kartu si naklonuju mac kterou potrebuju)...
zkousel jsem to v modu AP...tak jsem se dostal temer ke svojemu cili, ale potreboval bych 2 mac adresy, protoze se to hlasilo jako dve zarizeni...ted to mam nastaveny na routovani a notebook mam pripojenej do site 192.168... a mam na nej nastaveny DMZ ... jenomze to takle nechci, protoze mi nefunguje VLC a SAP..pry je to IGMP protokolem.
hosne lidi mi rikalo ze je k tomu mod bridge, ale ten se mi nepovedlo nijak funkcne nastavit
v release notesu je napsano toto:
1. Increased ACL table size from 20 to 40.
2. Fix the Data Rate value to 11M when Tx Power is set to 26dBm in B+G mode.
3. Add the ˇ§Keep current settingsˇ¨ item in ˇ§Upgrade Firmwareˇ¨ page for user to keep the current settings after upgrade firmware or not.
4. Fixed PPTP connecting fail issue.
rek bych ze ani jedno neresi muj problem, ale nevim..
Nevite nekdo, je mozne nastavit ovislinka v modu gateway (AP+Router) aby se dal pouzit port LAN1 jako switch a dalo se z nej napojil dalsi zarizeni take s IP adresou od providera? Chtel bych usetrit za switch a tusim, ze u WL-1120 s fw Appro 1.0.6-1 to slo ale tady jsou v modu gateway porty LAN1 a wifi pouzity oba pro podsit.
zdravím mam v ruce 5460tku a delal jsme recovery dle navodu vse slo v pohode až do doby prihlasení pres telnet napisu jméno admin dam enter a chce to heslo ale neslo vubec psat pritom heslo je tez admin ale neslo vubec napsat poradte nekdo co stím... na jimém PC to nejde pripojit ani jeto fixované tedkom pouze na PC kde jsem recovery zacal
tak už jsem to rozebehl i na druhém PC blokoval mi to PG tak ze to se vyresilo ale problém se zadaním hesla a zkousel jsem přimo ve windowsech a pak jeste asi dalsích třech programech co komunikují pres telnet a nic furt stejný problém