Tak karta je zatim jedna, druhá bude cobydup, snad.
Taky už mám doma ten monitor, ale chybí mi k němu napájecí kabel. Přijde mi blbost ho kupovat, protože určitě někdo z vás má doma aspoň jeden navíc . Takže prosim PM, dík.
no a teď ještě nějak vychytat, to aby jste to nové AP postavili tak abych z toho něco měl. Asi úplně nejideálnější by byl barák v Brichtově 810, ale chápu, že za hradbou baráků za zeleným mostem by z toho měli kulový. Jenže na druhou stranu, až pojede nod na stodůlkách tak oni i já na něj uvidíme. Otázkou je kdy?
S těma anténama osobně neporadím protože mám zatím skušenosti nulové. Nej by bylo pokrýt celý Barrandov z jednoho místa... nesplňitelné ideální řešení....
Ještě mne napadlo posunou BARRANDOV_1 na ten barák vedle s těma věžičkma který je přeci jenom vyšší, ale stejně nám za těma věžákama to nepomůže, snad jen by bylo možné vidět doopravdy až na konec Barrandova a tam dát druhé AP ze kterého by jsme se připojili mi!!!!
Osobně si myslím že tento problém začneme řešit potom co v sobotu proměříme ten 946 a uděláme fotky aby jsme posoudili strategičnost tohoto místa. Pak můžem udělat nějakou schůzku kde se technici dohodnou jak to bude.
A jedna otázka když se dá na AP směrovka otočená od jiného AP tak to se tam musí dát ještě jedna směrem na to druhé AP, kterou se ty dvě AP spojí ne???