Cena mne trochu také zarazila sehnal bych je levneji a nemusel bych rozhodne na Tamanské tržiště.
Doplnil bych jen jedno RYs má pravdu pokud ovšem vysílačka není opravdu nastavena tak že, to uvysílá potom zase porušujete pravidla provozu. Pominuli to že, anténa bude roztavená do červena. Nevím ale, na ručku ta vzdálenost nevím nevím v městě rozhodně ne.
K.
I4 jsou smejdi, ale ty LongRange edition jsem kdyso koupil a na 5km jsem celkem dobre slysel kamarada a to byl za stromama. Na 11km sem slysel spis uz kazde desate slovo.
Takze musim rict, ze vcelku ty vysilacky TwinTalker fachaj.
Tak nebo tak, tyhle rucky doporucuju, ja je kupoval jeste za 2000 (a to jsem mel 500 slevu), je fakt ze na nich je zarucni nalepka od Allamatu. Jsou pekelne uzitecny. Zejmena jsme je brali na akce komin.
zatim jsem s I4Wifi nemel problem, co jsem si koupil to jsem dostal.
Koupil jsem si RB14 a TP-LINK: TL-WN560G a praseci ocasek U.FL.
Zadne potize jsem nemel, ono to nastesti funguje a reklamaci jsem nepotreboval.
Vzhledem k tomu, ze jsem byl prvni, kdo to rozbehal v Linuxu (diskuse MadWIFI) tak jsem ani zadnou podporu neocakaval. Ono to nastesti jelo, ponevadz chipset byl stejny jako u jine PCI karty.
to zas musim rict ze reklamace mi v i4wifi pripadaji v poho, ted uz to reklamujou fakt rychle vicemene vsechno a zatim sem zadny prblem nemel areklamoval sem tohoz docela hodne