tak v tom případě cílovej router potřebuje vědět kde se nachází ta jeho síť za tim ovis routerem ne? jinak je jasný že neodpoví na odezvu když neví kam.
Ideme na to inac.... potrebujem namiesto PC pripojit wl 1120 (firmware apppro1.06) aby som mohol pouzivat notas na wifi.
Problem je ze k jednej ip je priradena jedna mac adresa teraz uz dva lan siet ide do 1120 a odtial wifi do notasu.
Ta sa to stym cudom zprovoznit ? ( konfiguracia nejkeho routra pred tym neprichdza di uvahy ... momentalne to skusam doma a tam ma pristup do routra vigor
Jeste jedna poznamka. Kabel Wiggler jsem nerozchodil. Po nekolika neuspesnych pokusech jsem od wiggleru upustil. Udelal jsem si svou variantu kabelu zalozenou na kabelu DLC5. Nejdriv jsem propojil AP s PC pouze pres rezistory + nejaké ty propoje na LPT konektoru - pouzil jsem schema kabelu DLC. Kdyz se mi rozjela komunikace s procesorem, tak jsem jeste do cesty vlozil IO 74HC244 pro ochranu PC. jeste jsem pridal par rezistoru na osetreni vstupu do IO a nakonec jsem jeste pomoci dvou tranzistoru udelal LED svetelnou kontrolu toku dat. Jeste je dulezite jaka verze JTAGu se pouzije. Mel jsem balicek jtag06.deb, ktery nepodporoval procesory lextra. Z tech stranek s odkazem na jtag06 asi o 3 prispevky nahore to jede OK. Hodne stesti.