jj to vim, ja jen popisoval, jak se to chova. Kdesi jsem cetl ze pokud sviti status, tak by ten bootloader mel byt dobry, no ale jak je videt tak ne.
Sakra nevi nekdo postup na Jtag?
Cus, hele k tomu jtagu muzu pouzit kabale od tiskarny? na tistak si hodim centronic (ty co jsou v tiskarnach) a zapojim piny podle obrazku. Nebo musim pouzit kabel laplink?
Řeším takový drobný problém a mám obavu že s tímto AP/klientem narážím, tedy s 5460AP ... potřeboval bych provozovat tunel pomocí IPSEC, kde potřebuji nějak přejít přes 5460AP v módu klient, respektive ten je teď nastaven tak, že na WiFi straně má veřejnou IP a na straně druhé je schovaná síť za NATem ... problém je právě ten NAT, kde není podporován VPN pass through, neboli NAT Traversal.
Otázka je je vůbec reálné nějak přepnout 5460AP do něčeho kdy by to mohlo fungovat ... snad jediné co mě napadá je požádat o další veřejnou IP (tuto přidělit dalšímu zařízení v cestě (router/VPN server/NAT), nechat 5460AP běžet v bridge módu a doufat v jeho plnou transparentnost.
Nebo je nějaká jiná cesta jak přes takovou konstalaci projít ?? Vcelku rád bych se vyhnul zařízením jako microtik, routerboard, kde je sice možnost zprovoznit ledacos na bázi linuxu, ale router mám ve formě NETGEAR ProSafe VPN, který mě s úspěchem funguje u dalších poboček a je OK, proto bych rád jeho nasazení viděl i zde, jen tady stížené tím rádiem v cestě :-(
Díky za každý nápad ... také poprosím o nasměrování, který s firmware použít ... nebráním se ani alternativám.
Od providera mam jednu verejnou IP adresu. Dosud jsem mel na toto zarizeni pripojeno jedno PC. Nyni potrebuji pripojit dalsi PC a nedari se me nastavit toto zarizeni? Jde to? Poradi me nekdo? Dik.
Tak jsem si to uz vse zde precetl a zjistil jsem , ze ano. Mam jen doplnujici dotaz. Staci kdyz si stahnu posledni firmware e11 z 2008/03/14 ze stranek AirLive a pres web rozhrani a fci UpgradeFirmware provedu update?
Nikdo nereagoval, tak jsem stahnul ten fw, pres web rozhrani jsem se ho pokusil nahrat. Vypsalo to hlasku "Invalid format!" a od te doby je to zatuhle. Sviti zelena kontrolka "Power", cervene "Status" a zelene blika "LAN1". Co ted s tim? Poradi nekdo?
Tak opet si poradim sam. Vyse uvedeny zpusob opravy opravdu funguje ale jen kdyz se provadi pres IE. Puvodne jsem to delal pres Firefox a opakovane se nadaril upload noveho firmware po nahrati bootloaderu.