Na netu Straightcore je nová verze fw, 1.7.0.CZ - zkoušel už ho někdo?
Já to včera zkoušel, nahrát normálně přes webový rozhraní, to proběhlo(oba bin soubory), ale na AP už se pak nešlo přihlásit, ani po resetu do továrního nastavení. Zkoušel jsem fw nahrát přes TFTP, ale po přenesení prvního bin souboru se WRT restartuje(to nemá) a neumožní tak nahrát druhý bin soubor. WRT je pak nedostupný, zkoušel jsem proces víckrát, ale stejný výsledek. Nakonec jsem musel přes TFTP nahrát poslední mně fungující fw, tedy 1.6.4.RC6.
Teď na to jdu. Když se neozvu do 10 minut tak jsem dopad stejně.
Edit: Tak mi to jede. Trochu jsem se lek protože po nahrátí 2.bin se mi na minutku odmlčel a nešlo se připojit.
Tak tohle nechápu, nejdřív to jede v pohodě, připojim se a teď mi to zakysne na získání IP. Instalace z FW 1.6.5. Z WAN se na něj dostanu ale z LAN ne. Nechce mi přidělit IP adresu. Doporučoval bych zatím neinstalovat.
Nefunguje DHCP server, po naťukání IP jede připojení v pohodě.
tak 1.7.0 funguje normalne, narozdil od problemovych updatu u 1.6.9
nepostrehnul jsem zadnou pridanou funkcionalitu krom prave vylepsene stability (pri updatu), jsem sam?
Bohužel, mně prostě ta verze fw 1.7.0 nefunguje, dnes jsem to zkoušel znovu. Firmware se zřejmě úspěšně nahraje, WRT restartuje, i podle aktivity LEDek běží, ale je na výchozí adrese nedostupný, nereaguje na ping(akorát poprvý po nahrání fw na něj pingat šlo, ale webový rozhraní stejně nešlo). Nepomáhají restarty ani reset do továrních hodnot.
Tudíž jediný východisko je nahrát zpět starší fw přes tftp.
v rezimu WISP routujici klient nebo v rezimu wan/lan kabelovy router s Vypnutym NATem nefunguji IP alliasy na lan rozhrani...u predeslych verzi je to OK
Nazdar nahrál jsem do WRT-311 ten novej fw 1.7.2, no já tam měl verzi 1.7.0 a vůbec mi nešlo přesměrování portů.router mám v režimu č.2 NAT router - veřejnou IP, kterou dostávám od poskytovatele wifi připojení chci přesměrovat ohledně portu 80 na jinou ip ve vnitřní síti.......NIC i po updatu FW na tu novou 1.7.2 stále NIC.že bych dělal něco blbě?