Souhlasím, na sdílení není zapotřebí žádný velký výkon CPU, zvládla to i 386ka na 25Mhz a to ještě v pozadí (přesněji v popředí) běželi (přesněji vlekly) Wokna.
Výkon CPU bych nikam nehnal, z toho nic nekouká, ale to USB je vcelku zajímavé. Slyšel jsem, že někdo k tomu ASUSu připojil USB zvuk a USB VGA a má z toho plnohodnotnou stanici... za pár šupů.
MRTG by sice bylo moc fajn, ale to už je utopie :-D Chtělo by to alespoň 8mb flash a 32mb dram...jenže to už je jiná kategorie...
Ještě se vrátím k tomu CPU... maximum je 220MHz, kdyby se trochu zvedlo napětí, tak na 2V tak by to určitě běhalo jak víno... píchnout do toho PCI řadič na USB, 64MB RAM a je to mašina
Sel by predelat access list a registration table, tak aby bylo videt u kazdeho pripojeneho zarizeni (v AP modu) sila signalu (nejlepe v dBm). Docela by se to hodilo.
ked uz sa rozpravate o features ... neviete niekto ako resetovat to zariadenie ??? klasicky reset nefunguje, ako keby to reset tlacidlo neslo ... neviem login ani pass do routra, ping na 254 ide, aj web management po uvodnu login stranku, dalej sa nedostanem, neviem udaje predchadzajuceho majitela .. vysiela si to aj svoju bssid, netusim ako to resetovat .. nema niekto nejaky tool alebo napad ???
btw. skusal som upgrade tool ale bez uspechu, aj recovery tool, nic .. .skratka si to zariadenie zo mna robi srandu ....
este pripajam, ze to ma ZCOMAX fw .. .netusim aky ...
pls piste pm alebo mejl, strasne mi to ponahla !!!
Hromadi se mi tu stiznosti na fw. verze v1.4.5.P, dodavany v novych kusech - je-li nastaveny NAT (rezim gateway nebo WISP), zlobi preklad DNS - konkretne je pry nutne nekolikrat klikat na odkazy, obnovovat stranky a pod... V obehu je zatim 5 kusu a vsichni uzivatele hlasi stejny problem - co ted?
Konečně máme k dispozici firmware který podle prvních výsledků řeší problém s přenosem dat - nenarazíme-li na nějakou další botu během testování, dáme ho obratem k dispozici.
Nepříjemné je že pokusil-li se někdo o downgrade na v1.4.2, s nejvyšší pravděpodobností došlo k přepsání MAC adres a deaktivaci 12 a 13 kanálu. Návod jak tuhle nepříjemnost vyřešit dáme k dispozici jakmile ho budeme mít...