Zdarec borci,mam takovej problemek,do dneska jsem tu 311 pouzival jen jako klienta,bylo to ok,ale ted to mam jako routas v modu 3,pripojim se na nej s wifinou v pohode,ale rychlost netu jede max. 35-50 kB/s ,nevi nekdo co je za bastl? Limitovani je vyply. THX
Zdravím,
nahrával jsem si do wrtcka posledni zminovany firmware, bohuzel po prvnim souboru se zarizeni odmlcelo a uz se do nej nelze jakoukoliv (krome fyzicke cesty dostat. LEDky na nem signalizuji provoz jako predtim, ale power LED sviti cca 20sec zelene a pak na 10sec se rozviti oranzove a tak stale dokola.
Nesetkal jste se tim nekdo?
diky
VAROVÁNÍ: případě, že dojde po aktualizaci souborem č.2 k odmlčení zařízení (stránku nelze zobrazit/offline), vyčkejte minimálně 5 minut, a poté zkuste otevřít www rozhraní znovu.
Přidám moje zkušenosti s WRT-311:
Používal jsem ho dlouho v režimu Bridge(1PC), bez jakýchkoliv problémů, zkoušel jsem během doby různý firmware až do 1.6.4 RC6, bez problémů.
Nyní jsem aktivoval mód NAT router, teď používám kromě PC i VoIP bránu. A začaly problémy s restarty/odpojením WRT(1-2x za den, někdy ob den). Zkoušel jsem fw 1.6.5, ale v něm zase nejsem schopen rozchodit VoIP telefon - nejdou odchozí hovory(příchozí jo), zřejmě problém s port-forwardingem, žádný nastavení nepomůže. Pomůže jedině vyhradit IP VoIP brány do DMZ(což nechci). Zkusil jsem i poslední fw 1.6.9, ale tam mi zase nejde statický přiřazení IP(pro VoIP bránu), pořád přiřazuje DHCP z nastavenýho rozsahu. To ve starším fw chodilo správně.
Docela mě to štve, musel jsem se vrátit k fw 1.6.4 RC6 a asi snášet občasný odpojení.