Může mi někdo prosím vysvětlit, co je potřeba k "log-traffic-url-path"? Resp nemohu nikde vyčíst jak to nastavit aby mi pak na webu po kliknutí na uživatele něco zobrazilo. Zkrátka mi to žádně traffic logy negeneruje/-: Může mě někdo nasměrovat/poradit? Asi špatně gůglím.. Děkuji.
Hele, v podstatě je to tam jen pro případ, že by mezi plnou cestou k HTML výstupu a plnou cestou k logům nebyla žádná logická souvislost (třeba jedno by šlo přes NFS na jiný server, nebo tak něco).
Měla by to být relativní cesta v URL. nedovedu si moc představit případ, že by to někdo chtěl nastavit jinak, než je výchozí hodnota "logs/" (tzn. logy v podadresáři HTML statistik) - ale samozřejmě, já jsem jen hloupý programátor... nikdy nevím, co naši geniální linuxoví admini vymyslí nového... :-) očekávejte neočekávané :-)
Ahoj, pouzivam promethea 0.7.8, mam 20 useru a linku 3M. Na downloadu je agregace OK, lidi jedou jak maj ale mam problem s uploadem. Pokud nekdo zacne p2p posilat upem, tak se vsem zvednou pingy a linka je ucpana. Potrebuju nejak nastavit aby i agregovanej clovek mel jasne definovanej upload napr. 128kbps a nehltil ostatni. Poradi prosim nekdo ? Zvladne toto prometheus ? Jinak je to skvelej soft. Dik
nebo ještě jinak... pošli mi /var/log/prometheuslog (nebo /var/log/prometheus, dle verze, nebo dle tvého nastavení), a mrknem se na to, jak se ty třídy sestavily.
třeba je tam zase nějaké špatné zaokrouhlení (při dělení něčím jiným než jedničkou).