Jenom technicka: byl tu uvaden ehamnet jako podobna sit, ktera je v mape. Tak bych jen upozornil, ze ten uz je take oznacen za non-czf a v mape tudiz viditelny neni. Sit, ktera roky nema zadny peer ano se o nej nesnazi tam nema co delat.
Ptaku nechci se s tebou tady hádat ale, mrkni se do vlákna Jižáku kolikrát jsem se dohadoval s nima o peeru stejně fungoval maximálně půl roku a pak to končilo na jejich routru. Přičemž na zařízení HMNetu na Jižáku se pingnout dalo.
To jak dopadl peer mezi svobodnou Prahou alias říčanama nebudu radši rozvádět po zásahu reda došlo k rozhození obou sítí a dodnes to zřejmě red nedal dohromady. Jednodušší je totiž než peerovat s HMNetem postavit tam APčka což mimo jiné strašně Vadí JMNetu v přeneseném slova smyslu na PWNet.
To že, já pro změnu chodím už 3 roky za simandlem a chci peer na Prosek bez úspěchu je další věc. Ovšem když přijde ukřivděnej lázna tak byl spoj do pár dnů a to že ten spoj je opravdu čistě komerční není potřeba diskutovat. Používá nevím jakej rozsah připojenej je na nevím koho takže pak nechápu když si zde lidi jako edoras, Lázna a jiní dělají co chtějí proč to u nich nevadí a u PWNetu ano.
Další peer na Styxe Danny mne řekl at ho dám do kupy na rádiu že, pak se mnou bude peerovat i na TTC spoj jsem tam dal Danny mne řekl at mu pošlu spojovačky pak jedu kolem a antény dole. Tak trochu nechápu na co ty spojovačky chtěl ??
No a poslední HMnet na který je napojen i PWNet a i já by měl být propojen přes ten Váš svišt co přes nej taháte poslední verzi jsem slyšel že, není na to nakonfenej.
takže z mojí osobní strany nsaha peerovat je a byla.
poslední pokus jak třeba peerovat například s Jablonkou je to že, si chystám udělat spoj přímo zSpalovny Malešice na Prosek k sobě domů snad pak už pro Símu nebude problém domluvit se na BGP
K.