Tak jsem si prave donesl z I4 kartu! Jak bude jasne kde bude AP jdu do anteny a kabelu. Optimální pro mne je 946. Pokud bude jiný, budu muset dát anténu na střechu a tahnout cca 40m kabelu :-( Kdo bude chtit moji MAC adresu karty?
Chtel bych jeste vedet, jake planujete anteny. Osobne si myslim ze by stalo za to zainvestovat 2 silnejsi sektorovky + slucovac nez slabou vsesmerovku. Pokud budeme mit dobre nastaveny karty, tak se vykon prekracovat nebude
Z okna vidim strechu kazdy devitistovky, ale nikdy ne celou.
Napriklad z ty 946 vidim jenom jizni cast. Je nejaka moznost pouzit pro ten AP dve anteny, kdyby ta hlavni vysla pro me zakryta? A kolik by to kdyztak stalo
počítač se mi nakonec podařilo schrastit. Konfigurace:
p 166MMx
128 MB Ram
1GB Disk
netcard
floppy,
klávesnice
myš,
prozatím bez monitoru :(
Myslim si ze na tomhle ten linux pobezi uplne v pohode.
Bohuzel horsi strep 133 (ale + cdrom+monitor) mi nejakej typek vykoupil pred nosem, (aukce byla docela drsna),
bude pravděpodobně už v patek u mě doma.
jen co ho callnu a podepíšu předáváky atd atd...
1/ Jen bych chtěl připomenout ty baráky patří Magistrátu hlavního města.... a to že jsem dokázal sehnat ty klíče je sice super ale bojím se že o to povolení atd.... bude pár dnů trvat (jsem pevně přesvědčen že v tom problém není) tak aby jste jen nepodlehli dojmu že to v sobotu změříme jako vyhovující lokalitu a od pondělí to pojede..... :-) tak rychlý to nebude
2/ to HouseMan: tak tedy ta sobota platí doufám že vyjde počasí (na Atlasu hlásí deš?ové přeháňky...)