to je ode mne kousek tady na praze 7 kdybys chtel nejaky technicky blbiny muzu pomoct a vzit treba i mapy s vrstevnicema, jediny musis mi predem v lednu poslat PMko abych na to nezapomnel hned ted na to zapomenu.
sqelí, mapy z vrstevnicema jsou cool. Jeden typ od nás umí dělat 3d mapy na základě vrstevnic:-)))) Technické zázemí? co takhle laptop z fotkama okolí hadofky (až budou k dispozici, snad budou na sraz) a nějakýma aktuálníma ceníkama wifi? ....
Zdar. Chvilku jsem tohle vypustil z hlavy a koukám je to stále stejné.
To už máte zase nové nápady jak to rozjet? Máte někoho nového v tom věžáku kdo to zařízení tam bude mít? Nebo ste dohodnutý s majitelem domu to dát do krabice na střechu?
Na Hadofku vidim. Na sraz snad prijdu, vemu fotky. Zatim jsem se nemoh rozhodnout jestli do toho mam jit, protoze bych musel mit moc drahou antenu a jeste k tomu na strese. Ale na hadofku vidim z vokna v pokoji, a navic je to pul km.
zdravíčko... Tak todle je report ze scúze: Je až s podivem, že někteří lidé dokážou přijít hodinu a půl po začátku... To je jedno, jen s tim skuste něco udělat. Sešlo se asi 5 lidí.. Hadovka bude připojená během měsíce-tak do 15.2., ale nepojede na ní žádný hw pro připojení. Tzn: hadofka zatím pojede jen jako re-translační bod na bod evropská 60. Avšak lidé z okolí hadovky se domluví na profinancování a dalším postupu ohledně zprovoznění plného AP. Oproti mě známým zkutečnostem včera na schůzce, se vyskytla odchylka: na hadofky lze umístit jen jednu 180deg antenu směrem horoměřická. Ve směru kula?ák antenu není kam umístit. Střechu má pronajatou oskar nebo jinej debil:-)) Todle se ale popřípadě dá vyřešit umístěním nějaké sektorovky na bod evropská 60 směrem ořechovka a tak... Hadovka bude napojená přes bohnický bod JH-JH, ještě teď to domluvim... Internet: my si to pořešíme, až to bude fachat. nojo, tak zdra..
štěpík...
to jsem rád, že se to takhle rozjelo. Je to fpoho. V první fázi se vybuduje uplink do bohmic, a v druhý fázi bezprostředně za prcvní uplink na arachne labs (Xchaos) a konektivita se může brát od xchaose, nebo z bohnic, to je potom jen na tom, jak se dohodnem. Kdyby někdo přispěl 2500,- korunami, nebo jednou sí?ovkou, buu mu velmi vděčný, použije se na uplink na břevnov. Uplinkem na břevnov se uzavře docela velkej kruh: bohnice<>deu<>břevnov<>dejvice<>bohnice (nebo tak nějak) je to tudíž docela významnej spoj. NA bohnice se použije nejspíš 24dBi síto od xchaose. s JH jsem domluvenej, na dejvice (z bohnic) míří také 24dBi síto. My tady na hadofce (na e 60 respektive) budeme brát konektivitu od chaose,.
Takže se máme na co těšit, výstavba je teď omezená prakticky jen nákupem těch sí?ovek....