Ehm, ponevadz je tenhle thread hlavne pro ty, kteri jeste nejsou pripojeni, byla od tebe trochu bezohlednost dat sem takovej "p*asacky" velkej vobrazek.
Řekl bych že zprovoznění AP je výhodnější na 810 nebo na 811 (pokud proleze signál). 946 se mi zdá zbytečně nízko. 811 může mít kolísavý spojení s Barrandov_1 pokud začne např. hustě sněžet, nemá přímou viditelnost. A ta mapka je teda big, chudáci modemáři :-) 164KB je... asi 40s při 56k a rozhodně ne přes Telekom :-)
To je můj názor, až se vyleze na střechu 811-ky tak se zjisti že je vidět - nebo jste s tim fo?ákem šplhali po stožáru?? :-D
Mile jste mne svou komunikací překvapili že to technicky nebude problém....
zítra jdu pro klíče od 944 - 946 a
1/ potřebuju někoho kdo dokáže sehnat techniku na to proměření nebo jí má
2/ někoho kdo to umí proměřit nebo někoho sežene kdo to proměří
3/ někoho s digitálem aby jsme tam udělali fotky. Já jsem ho musel nechat v práci když jsem odcházel. Fo?ák za 50K a oni ho normálně po mně chtěli vrátit...
4/ Je pravda že je tento panelák nižší ale za se je v poslední řade věžáků a za ním jsou další baráky jen poloviční (Voskovcova, Werichova) takže tam by mělo být dobrý výhled do zbytku Barrandova.... patřím mezi ně....
Ja taky, pokud nikdo nema nic proti tomu. 180cm vysokej rozcuchanej kudrnatej blondak, to jsem ja
Jo a co se pozice tyce, tak bych se rad primluvil za libovolnou osmistovku, nebot z tech devitistovek vidim akorat rohy.
1/ Potvrdim ten termin jakmile je budu mit ty klice v ruce!!! Jinak neni pro mne problem kdy, pro to jsem to nespecifikoval - to vite my nezaměstnaný...
2/ Ty klíče mi určitě nechaj přes víkend (a jestli řeknem že to bude tam tak nastálo ) takže to můžem i posunout, aby jsme měli světlo na to focení, až na víkend.... tedy jestli to přežijem ještě být další tři dny navíc u za*ranýho Tele*omu....
3/ doufám že a/ buď nepotřebujem spolupráci s BARRANDOV_1 nebo b/ bude zajištěna jako součást úkolu sehnat vybavení techniky/technika k měření
4/ asi není problém aby jsme šli všichni kteří budou mít zájem. Jen mi musíte včas vysvětlit kteří z Vás to budou technicky zajiš?ovat (instalaci AP), abych Vás omylem nehodil ze střechy... to víte čím nás bude míň tím víc přenosového pásma zůstane pro mne....
5/ kdo nemá přístup přes den na net tak a? mi dá na sebe mobil a pošlu mu SMS (jestli nechcete číslo veřejně tak jako soukr. vzkaz), aby neprošvihl zítřejší sraz, jestli bude
6/ A ještě pro úplnost doufám že všichni kteří zde svojí maličkostí přispívate do této konference a máte zájem připojit se na BARRANDOV_2 již máte zanesený svoji pozici v mapě aby jsme mohli nechat prozkoumat odborníky které to místo vlastně bude nejlepší!!!!!! aby mohlo být připojeno maximum zájemců!!!!