Dostal se mi do ruky ovislink 1120 - po zapojeni napajeni bliknou diody (vsechny krome act/link) pak sviti chvili jen power a pak na chvilinku zacne blikat act/link. Nevite, co s tim ? Zarizeni je nedostupne le zjevne zije nejakym svym zivotem.
Zdravicko, nevi nekdo jak a kde (pokud to tedy vubec jde) nastavit BSSID AP, na ktere se pripojuji?
Muj problem je toto:
Pripojuji se pomoci 1120 v rezimu klient na AP, ktere ma skryte SSID. Kdyz dam site survey, objevi se mi asi 5 schovanych SSID. Zadam v nastaveni wireless pripojeni pozadovane SSID a dam aplikovat. Pripoji se to na spravnou BSSID a nejakou chvliku to chodi, ale pak se to vzdycky z nejakyho duvodu zblazni, zacne to scannovat a pak me to hodi na nejakou jinou BSSID (taky se skrytou SSID). Signal je OK. Potreboval bych tam nastavit jednu spravnou BSSID, na kterou se to ma pripojit, to by to snad mohlo vyresit... ? Predem dik za odpovedi.
Pouzivam fw od lukice, ktery zadne problemy se skrytym SSID nehlasil, ale clovek nikdy nevi... . To APpro jsem taky zkousel a tam to prave neslo vubec... navic mam pres telnet nastaveny nejaky veci primo v configu myho 1120. Ma APlite pristup pres telnet / ssh?
Tak nastavil jsem napevno "open system" a zatim to drzi, uvidim za par dni... kdyztak vyzkousim to APlite (aplite-1.0.5pre2.bin) a pak se ozvu, jak to dopadlo. Zatim dik moc lidicky za rady
Tak jsem zkusil APlite, nijak me neuchvatilo, protoze delalo to same co Lukicuv fw, ale alespon jsem objevil proc: chytam 2 skryte site se stejnym jmenem (proste 1 sit, vice vysilacu), ktere se navzajem tlucou... budu to muset resit stelovanim anteny. Bohuzel kdyz jsem chtel nahrat z5 lukicuv fw pres webgui aplite, v pulce to zdechlo a moje 1120 zemrela, dokud nespichnu seriovy kabel. Nevite nekdo vhodny program pod linux pro komunikaci pres tohle rozhrani? Nikdy jsem to nedelal, tak budte schovivavi k me lamovitosti :-)