Mně osobně je to úplně jedno,... píchni si to kam chceš, už z principu,... (nevim jakej je to princip)
Pokud jde o mně, je mi úplně jedno kde se to bude válet, pokud to bude v nezměněné podobě,... případně se mně na zmněnu někdo zeptá, což je asi obyčejná slušnost...
Mně ani nešlo o reprezentaci,...
Spíš o to, aby se někdo nemusel namáhat a vymejšlet to,...
Proto u toho neni ani dokumentace,... Protože ten co to chápe a má aspoň voltmetr a čítač, tak to postaví bez dokumentace a ten co to nechápe a nemá aspoň čítač a voltmetr, ten to stejně nepostaví, tak je mu dokumentace na nic...
ad Blax a Kutty: Tak jako podle mě i spousta ostatních čekám netrpělivě na odzkoušené tiš?áky pro Ronju. Nešlo by vytvořit pro tohle téma zvláštní thread? Každopádně tak jako tak o tiš?áky mám zájem, a? už budou stát 200 nebo 300Kč. Dobré by bylo rovnou dělat obě verze rozhraní - AUI i TP.
Čítač proto, že to chce nastavit trochu přesně 16,8ms mezi linkovými pulzy..., ale když teď nad tim přemejšlim, taky neni potřeba, stačí když se na sí?ovce rozsvítí LINK. To je taky měřidlo.
Nikoho nenutim aby to stavěl,....
Clock svuj projekt zdokumentoval tak že to musí každý prostě pospojovat a musí to fungovat na první pokus,...
Já to ale dokumentovat nebudu,....
Dokonce ani netvrdim jestli je to lepší nebo horší než AUI,...
Je to clockovo AUI interface, ke kterýmu jsem pouze přidal dalších několik součástek.
Prostě to je a co si s tim kdo udělá je mi naprosto ukradený.
Když si někdo neví s něčim rady jsem ochotnej poradit a pomoct.
ALE každej si to staví jen na vlastní odpovědnost....
Opravdu nikoho do ničeho nenutim....
Já osobně jsem to stavěl původně proto, že AUI interface na PCB se mi chovalo divně, a chtěl jsem si to prostě předělat,...
Taky rozběhat AUI na FDX ve windozech je docela dobrá alchymie.
Takže se to hodí třeba pro lidi, který by chtěli spojit FDX dva kompy s windozama. Jako já.
Naučil jsem se u toho spoustu zajímavých věcí a získal jsem spoustu skušeností. O to mi šlo hlavně...
pokud nekdo umi anglicky a ma zajem o ronju tak at se ove (j.kricek@seznam.cz). Pracuju na SOU-Elektro ale neumim anglicky. Pokud se tohoto nekdo chytne mohu zajistit výrobu za cenu součástek alespon nekolik kusu (10-20).