no ok, tak jsem opravil i to make install no, ale tohle by fakt mohl dělat někdo koho to baví, protože já neumím programovat nejen v C, ale ani v bashi...
Omlouvám se (Aq. a ostatním vývojářům) za výpad proti RH/rpm.
Opravdu, rozdíl mezi /var/www vs. var/www/html a /sbin vs. /usr/sbin v ukázkových konfigurácích je opravdu asi řešit diffem (ale co takhle to řešit tak, že se to prožene skrz sed, když už ? :-) to je robustnější řešení, IMHO :-) takhle se může změnit kus konfiguráku poblíž, a jsi v háji...
Ovšem u toho zdrojového kódu v .c se mi to jednak jeví jako zbytečné (přece máme ukázkový konfigurák), jednak je to fakt čistší řešit #ifdef REDHAT... #endif a kompilovat kód s něčím jako -DREDHAT (nebo jak ten switch správně je)
Každopádně cílový stav by měl být takový, že prostě budou targety make rpm, make deb a make tgz - a hotovo (a já to nakopíruji i do svých případných dalších projektů)
to je pravda... jde jenom o defaultní hodnoty nějakých proměnných z konfiguráků... mě je vcelku jedno jakým způsobem se to bude řešit, ale diff mě přijde jako blbost. A sed má smysl pustit na nějaký konfigurák... ale na zdroják... no nevím...
Pro mě jsou primární debianí balíčky. Pokud někdo chce v rámci SVN stromu udržovat i informace pro tvrobu RPM balíku, je to jeho problém, pokud to chce dělat nějakým sub-optimálním způsobem, jen proto, že to je třeba zvyklost na jeho platformě, nebo tak něco, je to taky jeho problém - jediné co vyžaduju je, ať se pod tu prasárnu podepíše, aby nebyla spojována se mnou - to fakt všechno...