Tak RIK je jiz HW dodelan na 99%, další úptavy se již budou provádět bez nežádoucích výpadků, posledníco zbývá dodělat je výměna 2,4GHz AP.
Změny oproti minulému týdnu
- nový HW ROUTER RIK
- nová UPS
- nové 5GHz AP
- AP umístěny vně budovy - nápájení přes POE
- odebrán ROUTER PRASE
- snížena spotřeba na aktuálních 132W
TAK už je vyměněno a přendáno ven i 2,4GHz AP ( ten puvodni ASUS 500b ) již trpěl stařeckou demencí (občas zapomněl naběhnout)
- prosím veškeré členy, kteří mají nyní problémy s připojením, popřípadě jim jede spojení pomalu či nekvalitně, aby mně kontaktovali - ideálně emailem - (budu se snažit postupně vše napravit min. do puvodniho stavu...), bez zpětné vazby však prostě nepoznáme, kde to jede OK a kde zas až tak ne......
cau lidi, prestehoval jsem se do Krce a mam tu na wifine super signal cz.free.2b.jack.open.west, nezabespecena sit, ale moje masinka se ne a ne pripojit. poradi mi nekdo???? Pliiiiiiiis
je to skoro neuveritelne, ale podarilo se zachranit disk do posledniho sektoru, takze data jsou kompletni i s adresarovou strukturou.
CAS VZKRISENI SE BLIZI
chtel jsem se zeptat na moznost pripojeni k AP CzFree.Net.HELL-NIVA2. Byl jsem u kamaradky na navsteve a ona bydli primo
naproti v ulici na Nivach. Chtela by doma internet za nejakou rozumnou
cenu, a vzhledem k tomu ze pouziva notebook, tak by tohle pripojeni bylo prave tak pro ni, mohl by jste mi nekdo napsat (asi Julian ), zda-li je to mozne
a pripadne kolik by se uctovalo mesicne za nejake normalni pripojeni
rychlost pro web/mail? A pokud ano jestli by bylo mozne na nejakou dobu
pustit treba 64kbit na testovani, poslal bych MAC adresu jeji wifiny.
ANO před finálním připojením je zavedenou praxí měsíc na testování, ale internet neprodáváme, rychlosti negarantujeme, jsme o.s. a kamarádka by se tudíž musela stát naší členkou. Tzn následně po otestování kvality zaplatit členský vstupní příspěvek a 300Kč/m-měsíční členský příspěvek. V PM máš kontak.
21.01.2008 v 14:26
D:-)
Newbie
IrongatEnet připojení v oblasti Spořilov, Košík,slunečný vršek
Máme dokonalou viditelnost po celém Spořilově ze dvou 10 patrových věžáku ve středu starého a nového Spořilova+dokonale pokryté téměř celé uzemi 2,4+5Ghz...Kdo má tedy zájem napište si o další info
Dom
Zdravim,
Chtel bych se zeptat co mam udelat abych se mohl pripojit k AP HELL-ROZTYLY. Bydlim v Kloboukove ul. antenu a pripadne i vlastni AP mam.
Potreboval bych se s nekym domluvit uz konkretne, obecne podminky jsem si uz precet...
dik, Standa