Testoval jsem na pár kusech v 2.00e09 a jsem zatím z toho zmatený. Na prvních dvou kusech jede vcelku vpohodě a na dalších dvou nověj zakoupených kusech (časový odstup cca 1 měsíc) to jelo velice špatně. Zařízení se semtam restartovalo a hlavně jsem si všiml že když jsem se přihlásil přes telnet, tak často bylo spadlé rozhraní ath0 - pomohl reboot ale ne na moc dlouho.
Zajímalo by mě tedy jestli už někdo zkoušel tuto verzi a s jakým úspěchem. Příp další poznatky.
aha, takze za tim muze byt treba 10 ucastniku a v pohode nepada to ? ... bo prave pro stejny ucel jak jsi zminil shanim zarizeni i ja .. je to teda puvodni airCA8 takove to kulate - jako ovis 5000 ... nebo je rec o airca8-pro takove hranate a vice ethernetu ?
Diky
- development
- freenet, education
no ono to defaultne ten vykon nejak rozklada mezi ty 2 anteny, prepnout to jde pomoci tohoto firmware:
WNC-AirCA8-PRO-v1.00e05-Outdoor(RDAA-81).zip
stahnutelneho na i4..ale nevim jake mody podporuje a jak rikam..nemel jsem odvahu to zkouset zatim
btw uz me to jednou na spoji na cca 300m zachranilo, kdyz se mi z rsma odsrouboval takovej dementni pigtail, tak ten link do opravy alespon trochu fungoval