Nase varnsdorfska czfree sit gavanet se cile rozviji, pomalu ale jiste uzavirame big ring: varnsdorf-podluzi-jiretin-studanka-varnsdorf.
Nikam dale se rozlejzat nechceme, cili snazte se i jinde.
K dispozici je tunelovaci server charon.gavanet.org. Uvitam tunely od vsech czfree siti v nasi pulce decinskeho okresu. Nicmene zatim me nikdo o czfree IP adresy nepozadal...
ahoj tak jiříkov je součastí komonity CZFreeNetu .Jsme první sit a jediná CZFREEnet v jiříkově .Úzce spolupracujeme s Varnsdorfskou sí?í GAVANET.tymto bych chtěl podekovat Zděnkovy Štěpánkovi že mi pomohl díky
mno ledaze by se dalo APcko na nejakej ze stozaru GSM poskytovatelu
No to nejsou dobry zpravy. Takze GPRS to jisti.
Diky za info.
Slysel sem od kamarada ze snad v Doubicich wifi jedou tak mozna od tama, ale je fakt ze v okoli je kopcu hodne
EDIT: jeste takova OT otazka. Nevis nahodou o nejakem webkamu z okoli. Koukal sem ze interdata providerujou webkamy v Rumburku a na Jedlove neni neco bliz brtnikum, klidne i soukromej subjekt na sve strance?
jeste takova OT otazka. Nevis nahodou o nejakem webkamu z okoli. Koukal sem ze interdata providerujou webkamy v Rumburku a na Jedlove neni neco bliz brtnikum, klidne i soukromej subjekt na sve strance?