Vcera jsem na invexu docela dlouho hucel do vyrobce a mimo jine se dozvedel, ze 312 uz nebudou, ale nastupuje zpet 311 s lehkymi upravami ( napriklad integrovane poe ) s typovym oznacenim 314, takze hura...
Zdravim ve spolek,
nevite nekdo cim muze byt, ze na WRT v modu AP se neda pripojit s pocitacem na kterem je OS Windows Vista?
Zatim jsem se setkal s timto systemem pouze na noteboocich, wifi karta byla s chipsetem Atheros (a na nej WHQL ovladace od Microsoftu) a za boha se mi vubec nepodarilo notebook na WRT pripojit. Zkousel jsem menit vsechna ruzna nastaveni a vzdy system wifi sit akorat najde, ale pripojeni neprobehne (i kdyz v bezdratovych pripojenich ve WRT je MAC adresa notebooku videt).
Tento problem je jak u WRT-311, tak i u WRT-312 a problem neresi ani starsi firmware (rada 1.5), ani ten nejnovejsi a nastaveni IP adresy staticka vs. dynamicka (ve Vista) nema na ne/pripojeni vliv.
Po vymene WRT za jine zarizeni (napr. WA2204) zadny problem uz neni a system se skoro okamzite pripoji.
Rad bych tedy vedel zda muze byt problem v nejakem nastaveni a nebo je problem ve WRT.
Takže, na stránkách výrobce je ke stažení zas nová verze firmware 1.6.5 - stejné označení jako minule, tak to by mne zajímalo jaká je tentokrát-snad to nebude to samé jako naposled (jinak soubory jsou stejné jako minule).
Zdravím všechny,
ještě k tomu novému firmwaru 1.6.5 rc1, zde cituji člověka od Satcy: jedná se o posledni zásilku WRT, která je osazena jinými pamětmi flash,bohužel ovladače dodané výrobcem nejsou napsané pro tyto paměti jak jsme mylně předpokládali a museli jsme tuto část nahradit našimi původními.
Omlouváme se za tento problém, v chystané finálni verzi 1.6.5 to bude v pořádku...
Takže, to vypadá tak, že ti co mají straší 312- pro ty toto firmware je a ti co mají novější(což nevíme jak rozlišit
) musíme vyčkat až vydají finální.
takze nam satca zacala menit v ramci reklamaci straightcory za nove (opravene) kusy, to je vyborne, protože ze zakona ma koncovy spotřebitel při teto operaci narok na novou dvouletou zaruku od data vyměny. Skoda, ze jsem toho technika při mem telefonatu neviděl, oni tohle totiž nevěděli. :(
18.12.2007 v 13:02
Koumak
Newbie
Re: Re: Upgrade firmware na 1.6.5.CZ a downgrade na 1.6.4.RC6.CZ a PPTP client