nutnost pripojeni k netu zacina byt akutni a vzhledem k tomu, ze WiFi jsem nejaky cas delal (jako technik internetoveho providera), tak se mi na moje vyuzivani zda idealni. Tudiz hledam (no, vlastne jsem asi nasel) bod, ke kteremu bych se pripojil.
Brevnov, Belohorska 136 (mapa: 18284; sith.lord) - z okna je videt smerem na 2427 (Pulytr) ale nevim jestli mam primo viditelnost a zda ho vubec chytam. vzhledem k tomu, ze jsem zkousel AP v dosahu pouze pomoci integrovane WiFi v notebooku, tak jsem mnoho nezjistil.
Zajimalo by me, jaka zarizeni se v siti pouzivaji. Z me zkusenosti vim, ze nektera AP si spolu moc nerozumi. Osobne mam nejlepsi zkusenost s Edimaxem. s antenou pocitam. Vyvstava otazka koho kontaktovat kvuli pripadnemu prideleni IP. Majitele AP uz mam v CL Jinak samozrejme budu rad prispivat na konektivitu, pripadne rozvoj site. Nabidl bych i zarizeni v modu AP ale vzhledem k memu bydlisti by asi nemelo valneho vyznamu.
Tak kluci, vazne som sa snazil cist cele forum, ale nejak nechapem co mam presne urobit. Stahujem sa za mesic na praha 6-brevnov-ulice MLADEZE, na mape som nasiel niekolko pristupovych bodov. Co mam robit?
Ahojte. Stale hladam AP na ulice mladeze 3 (sieste poschodi baraku). Nasiel som 2 mozne body, ale aj som skusal kontaktovat ludi, ale zatial nic. Pomoze mi niekto?
este stale hladam AP na Brevnove, ulice madeze 3, nikto sa nenajde?
Miesto:
Ulice mladeze 1479/3 (5 poschodie zo 6. poschodi, vyhodne okno, mozny pristup na strechu)
169 00 Praha
část obce Břevnov
městská čtvrť Praha 6