Tak uz to konecne beha tak jak ma, byl to porod, ale jde to. Nakonec funguhe i to DHCP ale trvalo to vzdy nekolik minut nez si to nerozpomnelo, a nezaclo to fungovat.
Takze jsem nakonec tento kus poslal na neplacenou dovolenou na smetiste do garaze a s novym zelezem to beha jako po dratku. Byl to nejakej naladovej bazmek.
Jinak je pozoruhodny, ze jakmile se AProuter jednou odemce, tak uz se tam da nastavit jakakoli MAC adresa a beha to dal. -takze spica.
Nevite nekdo, jestli se tam da nejak zaridit neco na zpusob monitorovani site? Neni nejakej script, kterej by dokazal aspon castecne logovat traffic, teda jestli ta kompilace Aprouteru ma uvnitr neco co by to mohlo umet?
A co moznost testnout s jinym pc? Muzou tam bejt nejak pojebany wokna. Stejny problem mi jednou zpusoboval jakisi PCCILIN Firewall a blbe nainstalovany Kerio. Oba totiz blokovaly port 80.
Zdar, hledal jsem tuto informaci vsude mozne ale nenasel.
Umoznuje WA-2204A v klientskem rezimu DHCP relay, myslim tim
aby propustil DHCP requesty pocitacu za nim na AP poskytovatele ? Cili aby obdrzely IP adresy od jineho zarizeni nez od WA-2204A. Dekuji za info.
Jde nekde stahnout Zcomax firmware v1.4.2.P? Koupil jsem si pred par dny WA-2204A-TX a je v nem tato verze firmware. Na webu Zcomax je ke stazeni pritom pouze verze v1.4.1.P. Mam totiz jeste jeden tento router, ale se starsim firmware, takze bych rad upgradnul. Ani teda nevim jake v tom jsou zmeny, zadnou jsem neobjevil.
existuje firmware, ktery by umoznoval se k AP prihlasit pres konzoli, neco tam provest, a ulozit to? V threadu jsem hledal, ale nic nenasel, jenom ze zcomax neco vyviji, ale nezda se, ze to vyvinul.