urcite prijdte vsichni kdo chcete-tolik abysme se nevesli do nejaky hospody nas urcite nebude Navic cim vic nas bude tim vic toho snad vymyslime-apropos-ja se chci taky pojit laserem
Registroval jsem se dneska - 10.1., takze sraz jsem prosvihnul. Vyresilo se tam neco? Muze nekdo sepsat vysledky setkani tady do fora? Jen podle mapy koukam, ze planovanych nodu je spousta, ale AP stale neni.
for sir_querty:ty to zatim neres,dohodli jsme se, ze se postavi noda u fci a pak skocej ke mne a promerej to,pak se uvidi, kde bude ap nekde v nasem okoli
V Kosmicke bydli moje sestrenice s rodici a ma vyhled na byvalou skolku, teda doufam, ze je to byvala skolka. Jinak urcite tam vidi i skolu, myslim ze se ji rikalo Modra skola.
10.01.2003 v 17:45
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Zdarek vsichni!
V utery se dozvim, zda druzstvo nebude mit nic proti umistneni anten, popr. stozaru na strechu, takze drzte palce!!
Kdyby se nejak zdrahali (coz by se nemelo stat), nabidnu jim levny pripojeni k Inetu, takze by chtelo, aby se i tahle otazka trosku hejbla. Drobek rikal neco o nejakym poskytovateli na Hajich, nemas nejaky dalsi podrobnosti?
To Frogale: jak vidis, AP jeste nefunguje, ale snad to uz nebude dlouho trvat..
12.01.2003 v 09:23
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Hele super Fci!
Mam dotazek. Ze strechy bude videt az do Hrncir a ja se tam stehuju do roka. Jak daleko dosahne mikrovlna? V Hrncirich je takova datova prdel, ze tam neni ani bajt dat
Btw napis mi ICQ nebo telefon. Bydlime ve stejnom baraku a nezname se!