No mužeš přihodit do své databáze ještě následující souřadnice:
S-JTSK: 1053200,0 751000,0
S42: 5539720,1 3451893,6
WGS-84: 49° 59' 11,93" 14° 19' 38,90"
Jestli je u ČHMÚ taková věž na vodu, tak na tu vidím (i nějaký baráky okolo)
Tak jsem se díval dneska ze střechy a na ČHMÚ je v pohodě vidět, i nějaký baráčky před ním a paneláková hradba zaním. Je to asi 8.9 km coz by snad mohlo s pořádnou anténou jít...
Bydlím v posledním patře 13p. na sídlišti Novodvorská z balkonu vidím větší část Prahy včetně Hradu a za hradem Říp a když je hezky, tak i Milešovku. Na dohled mám Barandov, Braník, Podolí, V Chuchli, Zelený pruh, Pankrác, Lhotku,atd. No, chtěl bych vědět zda se tady mohu připojit a případně rozvést internet i po okolí. S HW nemám problém, potřebuji však poradit s instalací té antény.
Jsem na vrcholu Vavřenova 1171 pokud máte zájem za ho?ku je setkání pro Prahu-4 jih kde se to bude řešit. Vypadá to že se tam zdržím a pokud máte zájem zavolejte na 0728207458 a jestli to dnes na setkání nestíháte domluvíme si schůzku u mě. Jsem v pozici že mohu připojit mnoho lidí, tak se mi ozvěte a? neplatíte zbytečné love za interferbet.
No výtečně! Koukám, že lidí z Hodkoviček je tu docela dost )
Já bydlim v ulici Klánova 323 (3 malý paneláčky u lesa), tj. myslim přes les do ulice K Zátiší. Mám ujdoucí výhled směrem na Vltavu, ale zatim nemám peníze na železo. V sítích se nějak vyznám, ale s radiem nic moc. Jestli můžete doporučit nějaký čtení, abych vůbec věděl jak to mám zapojit, budu rád.
Kolik už je vlastně přibližně připojenejch lidí?
Zajima mne tvoje viditelnost do Modran a jestli je to zprovozneni AP u tebe realizovatelne: jses nekde pod strechou ? pripadne jak je to s elektrikou a umistenim AP, pripadne se svolenim pro instalaci.
Vim ptam se na hodne veci, do nekterych me byt nic nemusi, ale hledame retranslaci spoje mezi ZPNetem a Modranama.
No, nod na mape jeste nemam,
panelak je to ten nejvyssi na horizontu mezi tim dolikem ve kterym jsem ja a Novodvorskou, ale jelikoz je nejvejs, vidi vsude,
pristi tyden udelam fotky, AP bude nahore, na strese asi tedea se vsesmerovkou, s tou elektrinou teda nevim, to musim zjistit.
Ze ZPnetem je spojeni uplne exklusivni, je to snad i ve stejny vejsce. Slo by to i Ronjou, ale netusim, jestli by to na ZPnetu schroupli, mimoto mam Linksise 802.11a a slo by to teda udelat i jako paterak, ale nevim jaky maj na zpnetu vibaveni, co tam tak koukam, tak tam maj malilinkou vsesmerku a to jeste s malym uhlem.
VITE NEKDO CO JE TO ZA NODY na Armabetonu, teda konkretne Armabeton2 a Armabeton1, ty vidim snad i bez anteny.
Zbezne jsem se koukal jake nody vidim, jen severni a vychodni strana:
czfree.bone2; armabeton2; armabeton1; czfree.ZPnet; Arnika4; 304334; czfreenet.heaven; SIT68; SIT69; SIT55; dibar1-s1
Prosimvas lidi, co je SIT68,69 atd. a co jsou ty Arniky??? to jsou nejaky komercni?
Jo a vsude se mi sere nejakej klient nova, nevite kdo to je a kde je.
takhle to asi nema cenu, chce to se sejit, navrhuji hospodu ABC u fotbalovejch hrist v ulici Za Mlynem.
No, Modrany jsou sice videt a realizovatelne to je,
ale mam trochu obavy co tam na strese vyroste, to by totiz samozrejme chtelo poradnou smerovku. Ja mam syce mnoho potrebneho technickeho vybaveni, ale zkusenosti ne a neumim si to nejak predstavit, hlavni o co mi de je pokryti te cele strane pod ZP.netem, jelikoz ten samozrejme nevysila dolu a pokryti neni zadny. Ale jde o to ze kdyz uz chci udelat zrdcadlo k sobe, tak je uz lepsi tam dat poradnou vsesmerovku, zesilovac a pokryt vsechno.