Ahoj, já tě chápu, ale někdo nějaká práva prostě mít musí no a něco se na rozhodování vždy najde.
Prostě, podle mě, nejde zavést anarchii
Správci cloudu jsou odvolatelní ze spoda - prostě se cloud sejde a zvolí si jiného - a pokud takový lidé existují, tak si myslím, že je to opravňuje k tomu, aby měli vliv na chod czfree.net.
Pokud toto někdo nazývá "uchopení moci" tak má pravdu
nezlob se, ale ocividne jediny, kdo ma potrebu "uchopeni moci", jsi jenom a pouze ty. mozna par dalsich.
zatim jsem nikde nevidel zadne argumenty proc to, ci ono. tedy to, co napsal jimmy, za argumenty vazne nepovazuji.
Prominte troufaly dotaz plebejce ,ale neni czf uz dneska spis jenom historicky prezitek( a veskere veci tykajici se "vedeni" & veci s tim souvisejicich ) ? Ja nevim jestli mame tohle zapotrebi ,komunitni zivot tu byl aktivni mozna nekdy pred par lety. Nic mene z mojeho pohledu se daji subjekty v czf rozdelit na dve skupiny na ty co se jako isp chovaji a na ty co se jako isp chovat budou ,je to mozna trosku pesimisticky nazor ,ale podle me uz tohle nemame zapotrebi ,kdyz defacto neni mozne zajistit dostatecne kladivo ,kterym se budou rebelove nutit k poslusnosti ...