Zajímalo by mne jak jste spokojeni z dopravci obchodů pokud je používáte.
Pokud používáte jinou než zde uvedenou písněte to sem kde a jak jste spokojeni.
Pokud tu bude nejaký MOD neb ADMIN doplňte prosím řádek v hlasování: "používám jinou - napište nám jakou" Děkuji.
Osobně mne byla asi 6x zásilka několika různýma obchodama posílána PPL s domluvou osobního odběru na depu Uhříněves to že, si zásilku řidič vzal vždy na auto takže jsem jel na depo zbytečně. Další řidič volal před 06:00 -co s ním udělat každý dle svého vkusu. A poslední co mne dožralo když se se mnou chtěl prát dispečer to sem fakt neviděl.
ppl taky nemam zrovna v lásce, zkušenosti jsou všelijaký. o kvalitě převozu zboží nemam slov,ale jednou mne dostali s tim, když mi volali, že na mne nemají telefonní číslo aby se mohli domluvit na předání a jindy zas volali na pevnou linku, kterou nemam uveřejněnou (odesílatel jí taky neznal), tedy celkem kouzelníci
každopádně zákaznící DHL jsou docela naštvaní ze spojení DHL+PPL, protože PPL jsou prasata ( toto nejsou mé slova, ale spediterů z DHL)
každopádně ale zlaté PPL oproti DPD, to jsou doslova umělci, co dokážou se zásilkama
proto dnes radši jednám s jednou malou spedicí nebo využiji české pošty - problém s depem(co měl kabelnet) nastat nemůže a hlavně bývají blíž něž depa
PPL, Praha 13 neni problem, sice jezdi docela pozde, takze kdyz nam nekdo neco posila, tak to je stejne ke spracovani az druhy den, ale jinak nemam problem. Co absolutne nemohu doporucit je Ceska posta - tahle firma par slovy - budizknicemu, tragedie..
Osobně mám zkušenosti s:
PPL - 2 roky ke mě jezdil řidič, který byl ten nejlepší, co jsem zatím poznal. Bohužel na svojí trase místo sebe zaměstnal svého švagra a ten je příjemnej jak osina v ....
DPD - řidič jen zatroubí před barákem, neobtěžuje se ani vystoupit z auta tak samo mi předává menší zásilky.
Pošta - jednou jedinkrát mi od nich přišel poškozenej balík a to se mě pošťačka ptala, jestli ho přeberu, nebo půjde na reklamačku. Šlo o antény a balík byl jen mírně ťuklý na rožku, takže se jim nic nestalo
Co se týká dep, tak jsou všude víceméně vstřícní, jen musí člověk působit mile a při osobním jednání mít vždy úsměv na tváři. To se mi osvědčilo.
Ještě malej dodatek k DPD. Dělal jsem u nich letos týden na brigádě. Nedivím se, že choděj balíky obouchaný atp. Lidi u nich dělají otrokařinu za minimální mzdu a podmínky docela děs. Sám jsem balil a skládal palety pro maďary, poláky a něco i pro nás a když jsem viděl to kvantum balíků co lidem prošlo rukama, tak mě jímala hrůza. O systému balení a skládání bylíků radši nemluvit. I ukrajinky se děsily a byly protivný
mam nejradsi postu z toho duvodu ze kdyz pri dovozu nahodou nikdo neni pritomen clovek to ma pro balik blizko.. nicmene posledni dobou se mi ci dal casteji stava, ze (profi)balik ani nezkusi dorucit a nehodi ani listecek do schranky a clovek se po nem musi naslepo shanet na poste :(