Vítejte všichni z téhle lokality. (většině z vás jsem poslal PM. Muj node (PhilNoDe - Veletržní) je bohuzžel dost k ničemu na zřízení AP, ale jsem samozřejmě ochotnej se podílet finančně i organizačně na jeho realizaci. Z mapy mi přijde nejlepší TRUPhRuv (sakra jak se to skloňuje?) node RADIO 2 Cable.
FOR TRUPhR:
Podařilo se ti něco zjistit s tou strechou?
nevim jak jste na tom vy ostatní, ale já mám na střeše anténu a pod střechou router. Konektivita do japovi sítě na vinohradech je ok, nemám ale naroutovanej rozsah czfree + dokud tu nebude víc lidí připojenejch, tak nemám ani moc zájem s tim něco dělat. AP u mě - nevim, technicky to neni problém, spíš jde o to, jestli je na mě vidět. Ostatně, na joe.cz/czfree máte nějaký fota, tak se podívejte (vy co to ještě neznáte).
Jinak pokud jsou zde UN*Xově slabší jedinci, mohu pomoct s instalacemi, osobně na všechno používám Debian GNU/Linux (hurd zatim FAKT NE), což je z důvodu, že udělat na dálku apt-get install něco je výrazně snažší, než někam jezdit (nebo dokonce mít v počítači klávesnici a grafickou kartu ;-) ).
Nu což, s chutí do práce (děti)....
Joe
--------
If you think it's good, never even think about doin' it.
Zdar vsichni. Sonduju moznost pripojeni z Bohnic. Na node dzoe bych mohl mit teoreticky vyhled - takze bych se casem pripojil, pokud by se neco takoveho organizovalo ;-D
Ahoj,
nebyla by nejlepší nějaká schůzka "v reálu" kde bysme se všichni domluvili. Např. umístění antény, náš barák je podle mě docela vhodnej. Je umístěnej přímo na zlomu z Letný do Holešovic (ovenecká, hned vedle bejvalejch jeslí) a navíc pokrejeme i celou Letnou směrek k Hradčanský. Barák by měl bejt brzo náš, tagže NoProb.
pripojuji se k WINELu primo na Hradcanske (rohovy barak s prodejnou nabytku dole), az bude tepleji tak bych mohl postavit AP a Letnou i dale dolu v pohode pokryt
Ahoj vsichni, chtel bych se pripojit do czfree. Lokace - Veletrzni, asi v pulce mezi veletrz.palacem a letenskym namestim (roh kamenicky s oknama do veletrzni). Jinak mam Chello 256/96.
Co ted ?
To bys bydost blízko mne (ne že bych byl zatim připojenej :(. Teď zrovna dost pospíchám, ale určitě nejdřív zanes svůj případnej node do mapy (monitoru).
Tak jsem pridal bod do mapy (jmenuje se "kalabus"). Bohuzel z toho mista nevidim zadnej jinej. Vidim akorat do veletrzni - na hotel, kus veltr. palace a nahoru na kus letenskyho namesti.
Cu people,
hele bydlim v Malířský a shánim ňákej AP v okolí a v tý mapě se dost nevyznám.. Dystak mi napiste kdo by byl ochotnej mi trochu pomoct a napiste co a jak.. Zatim