Ja si pod pojmem spojovani amaterskych siti predstavuju neco, co je provozovany jen se zajmem. Do ted to u nas krasne fungovalo a doufam, ze i fungovat bude. Nejak si nedokazu predstavit, jak bych rozdeloval plat mezi dejme tomu 6 aktivnich lidi. Podle toho co pro sit udelaji? Razem bude z kamaradske site pracovni proces, kde na jeho vrcholu bude stat sef s bicem, kteremu ostatni polezou do zadku, budou z nej tahat penize a treba ho i skryte nenavidet.
Je mozne, ze vyplaceni je cesta spravnym smerem, treba na to casem i prijdeme. A treba taky ne.
Stale nechapes, ze se tyhle veci nebudou (a ani nemuzou) resit tady na foru.. Jestli chces mermomoci vystupovat jako prostrednik, tak pripominej gookinovi, at napise na info(zav)jiznak.cz
Je jedno o jakom spoji mluvis.. tady to od nas nectou vsichni a zrovna v pripade praha11.net alias wirenet o tom musi vedet vsichni.. tzn nebud linej sesumarizovat vsechno co je zatim znamo do mailu a ten poslat.. mozna byrokracie, ale ma dobry ucel..
jak alias wirenet? nechapu proc srovnavas dve rozdilne site spolu.
EDIT:to ze ty site vlastnim obe ja jeste neznamena ze jsou stejne a myslim ze Praha11.Net je snad OS ne?