Nestalo se nekomu pri provozu StraightCore WRT 312 jako AP v kombinovanem provozu b+g, ze se WLAN "ucpal"? Mam v siti 2 tyhle zarizeni a vypada to, ze proti NTB s Centrinem (2 kusy), tj. Intel PROSet 2200BG mi dochazi k nejaky kolizi coz se projevuje uplnym zatuhnutim spojeni. Jenom WL rozhrani, ping prochazi kamkoli uvnitr site i ven bez problemu jakoby nic, ale HTTP, FTP a ostatni nelezou. Po prepnuti do cisteho b nebo g provozu je po problemu a vse jede jak ma.
U 312 mi krátkodobě vypadává signál. Jede třeba 1000 sekund a pak na cca 2 sek vypadnou všechny sítě v dosahu (normálně jich tu mám cca 6). A pak zase jede. Ty výpadky jsou nepravidelný. Někdy se opakují po pár vteřinách, jindy zas třeba až za půl hodiny. Myslím že anténa a koax jsou v OK (zkoušel jsem wifi kartu do pc). Nemáte s tím někdo zkušenost?
Už to možná mám, ono se to přehřívá Když ho vypnu a nechám vychladnout, tak mi najde zhruba 16 sítí. Když běží, tak se zredukují na nejsilnějších 4-5. Takže jsem rozdělal krabičku a zkusil jsem, jak běží jenom deska a zdá se, že v pohodě.
Nemáte někdo podobnou zkušenost??? A nezkoušeli jste nějaký chlazení?