No myslim ze je jedno kdo se tam vsechno vetre, ale myslim ze to celkem nema ceny bez ALPa a ten se zatim neozval !!!!
Psal jsem mu i PMko (mail na nej nemam) a take nic, takze nevim jakou to ma cenu. Pro me teda neni problem se tam stavit, takze asi prijdu, ale nevim co bez nej vyresime.
Ja to vidim stejne. Pokud tam neprijde ALP, tak to nema skoro cenu. Ja se tam teda kazdopadne stavim. Treba nas neco napadne.
ALPe - DEJ VEDET, JESTLI PRIJDES ! (Dnes 9.1.03 pred KarlInnen pred restauraci Vesuv.)
uvedomil jsem si jednu vec ...
restaurace se jmenuje Vesuv, je to picerie, ale pozor pro nekarlinaky, ten hotel se uz par let nejmenuje KarlInn ale Ibis
tak to jen aby to treba ALPa nezmatlo
a je to v saldove ulici.
ale asi stejne jako BTS jsem si toho ani ja nevsiml, a to jsem tuto stranku dneska prohlizel celou nekolikrat, takze mam podezreni na to rozhrani svedem to na nej ...
Alp to sice psal ale omylem z toho zalozil novy thread. Ja (s pravy moderatora) jsem si toho vsimnul a thready jsem sloucil. Takze tady se ten alpuv prispevek objevil az pozdeji nez ty ktere jsou pod nim. Hodne stesti na srazu!
Takze sraz se bych rek povedl, tolik lidi asi nikdo necekal
ale chtel bych se dohodnout s karlinakama, se kterejma sme planovali testovaci mereni na pristi Ct.
Za prve mam trosku bordel v datumech a ve Ct mam asi cas jen do osmi.
Druhej problem, ktrej me napadl je, ze v 18 uz je tma ja v pytli, takze si nedokazu predstavit, jak budem lezt nekde po strese, takze jestli by to nechtelo zorganizovat na jindy, driv, kdy bude svetlo.
Teoreticky by mereni melo znamenat jen vystrcit ze stresniho okna antenu, kouknout na notebook a jit dal, ale asi to tak jednoduse nepujde. Ja bych mohl i behem soboty a nedele. Pokud by to kluci nechteli vratit do pondeli, tak cast mereni muzeme dodelat behem soboty a nedele.
Takze mluvil jsem s pvl a tiborem (to je ten s notebookem). Vzheldem k tomu ze vetsina z vas na tech strechach nebyla, bylo by lepsi aby bylo svetlo(Aby jmse nekam nespadli jako ALP.). Takze by bylo lepsi ten termin mereni pozmenit a to:
PREDBEZNE NA 18.01. 03 sobota za svetla cca 13:00.
Podle toho jak se to bude hodit tiborovi, protoze bez nej moc toho nezmerime .