tak jsme to spustili teprva před půl hodinou. celej den jsme něco zařizovali a hovno jsme zařídili. ted mám pocit, že jsme tam zapoměli spustit to DHCP. mac adresa je 00 60 b3 6a 5e 51. ale měli byste to najít podle ssid co píše libor. je to na 1. kanále. to by snad mělo stačit. pak si PMkem napište o ip adresu
Takze AP u me pada. Druzstvo podepsalo smlouvu s komercni firmou a bude se tu stavet retranslak, coz vzhledem k breeznetum vylucuje soubeznej provoz wifiny na strese :(.
Jo tenhle drsnej styl je sice peknej, ale ma jednu chybicku : oni me poslou nekam na strechu se tedy nedostanu, takze pujdu na stavebni vybor aby dle zakony rozhold a jak myslis dlouho ze ten bude rozhodovat (z mejch zkusenosti to trva tak min 2-3 mesice nez ti vubec odpovi na takovyhle veci) ?? Takze tam nainstaluju antenu nekdy az po ty komercce = reknou ze je rusim a poslou me dopr.. taky. Kdybych mel klice od strechy tak uz to tam je davno, ale takhle proste nemam moc sanci se tam dostat aniz bych nekoho v baraku nenas.. Navic by taky druzstvo mohlo zahajit protiakci a prerezat mi lokalni sit s tim ze na plasti ze zakona nema bejt zadny vedeni a ahoj jakej sem byl drsnak....
je to sice skoda, ale porad muzes byt jako end user, ne ? Dulezitejsi spis je, abychom to dokazali uzivit (nase pripojeni k inetu).
A uz se ti podarilo naladit Heaven ? - Ja jsem tady v mrazu pobihal s notebookem a WiFi kartou po okoli (pravda, bez externi anteny) a nechytil jsem nic.
Co vy ostatni - Leo a vy dalsi v tech vezacich V Zapoli ? Bez nekoho na techto vezacich je hodne z nas v pytli, protoze jsme niz anebo na Heaven primo nevidime.
Idealni by byl JAP - ale ten nikomu neodpovida.
Heaven jsem chytil ale jenom dost slabe tudiz nepouzitelne. Zkousel jsem to prubezne a zatim zadna zmena. Zato tedka dobre chytim signal tusim ze z K2 odkud je asi smerovkou vedenej na heaven . Zkousel jsem to merit i od Bleska a tam je heaven taky naprd (myslim ze tam sme ho nechytili vubec). Kluci to tam asi malo perou, nebo je tam nejaka slaba antena...
na haeven se bude menit antena......takze pokud jste ho nekdo z Michle co jste niz nemohli chytit tak by se to melo napravit radove tak do 14 dni nebo tak nejak podobne. Mluvil jsem o tom s klukama s haeven. Tak vyderzaj pionier. Cau zdravi vsechny z michle Blesk