Nemá někdo zkušenost s tímhle módem? sw verze v2-e8.
Funguje to jako opakovač, s tím , že SSID, které to vysílá je možno dát jiné, než které to přijímá. ( Nechcu dávat WDS, pte to sníží prostupnost klientu.) Nasadil jsem to proti AP, které dává DHCP - funguje to, ale v položce Lan Interface musím dát DHCP client. Pak zešediví vlastní IP adresa ovise a já se na něj už nedostanu. Sice dělá co má ( je průchozí pro DHCP i na ethernetu ale když do něj chci , tak musím resnout a vše znovu nastavovat. Kde dělám chybu? Kde najdu toho ovise? (IP adresu...)
Ten repeater potvrzuju. Chodi to slusne jen doma na stole. Jakmile se to vystrci ven, tak jde propustnost do haje a jeste to zpomali dost vyrazne hlavni AP. Naopak WDS chodi velice slusne. Kupodivu i kdyz se nastavi v configu jen B-only mod, tak WDS bezi i v G-cku, zatimco klienti jenom v B-cku.
Zdravím, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s funkcí "Virtual Server" v WISP modu. Jsem přes 5460 v2 připojeny k netu (ale protože mam dva PC, tak jedu přes WISP mod). Na jednom PC jsem si chtěl sprovoznit Apache... na ten se dostanu z vnitřni sitě, ale i když nastavím virtual server, tak z venku se na něj nedostanu. To stejné jsem zkoušel i s ftp... nakonec jsem přišel na to, že se z venku připojim přes (tušim cuteFTP, nebo nějaký podobny program...) každopádně nepřipojil jsem se, když jsem zadal adresu, port a uživatelské jméno/heslo do prohlížeče ani přes Total commander. Budu vám vděčný za jakou koliv radu. Zkoušel jsem se divat všude možně... ale nic jsem nenašel. Mám takového tucha že v tom WISP modu nefunguje přesměrovávaní portu moc korektně (jak tak čtu tento thread tak asi jako spousta dalších věcí u tohoto stroje)
Taky si to myslim, bohužel z vlastnich zkušenosti vim, že to tak ne vždy je (třeba když maš noveho ovise, ktereho potřebuješ na konfigurovat, tak ho musiš připojit přimo, přes switch se na něho nedostaneš)