yurayqo
Newbie
|
rozdiel medzi origi 1.4.1 a straightcore 1.5.3 |
Příspěvek č. 318 |
Par dni dozadu som pisal moj problem s flashovanim z verzie 1.4.1 na straightcore 1.5.3 ... proste to zdochlo. Odisiel bootcore. Vyriesil som to cez JTAG, nahral boot z 1.5.3 a potom cez tftp tam poslal subory 1, 2, 3. Tieto postupy tu uz boli pisane viackrat. ...... >>> a teraz rozdiel medzi tymito dvoma FW.
1.4.1 : obcas sa sekol, resp. sa prerusilo WDS, neda sa vypnut NAT, chyba routovacia tabulka, stale slaba citlivost prijmu a onicom regulacia vyst. vykonu. Neda sa zmenit port na web rozhranie. VPN bolo nestabilne a stale sa odpajalo (nepouzitelne).
Straightcore 1.5.3: Vysielaci vykon sa podstatne zvysil. Priklad: predtym som na protizariadeni chytal signal 39 - 46 z WA2204 (okolo 11Mbit), teraz ked nastavim +20dBm mam signal 67-69 (ide stable 54Mbit na 300m) na protizariadeni a ked dam +0dBm tak to je okolo 40 (zretelna regulacia vykonu).
--- Bohate admin menu, test siete (ping, tracertoute, arping, arp tabulka switcha), moznost menit port na web admin. Trosku menej sa hreje v rezime WAN: NAT router LAN: Wifi, switch + WIFI v rezime AP + WDS na spominane druhe zariadenie. Treti den to testujem , ale zatial to ide stabilne. Za rady dakujem "Marina -ovi".
|