Inzenyr je pripojenej do czfree, jde to inzenyr, jh-jh, deu andel, transgas. Za 300 mesicne dostanes 64kbps garantovanejch 128kbps max. do NIXu a nejakou mizerii (mensi nez 64kbps) do zahranici k tomu. Cely czfree je pripojeny do zahranici 512kbps tak nevim kolik to muze ject. Tady se plati 2500 jednorazove na smlouvu a 500 mesicne za 64kbps, takze se to podle me nevyplati. Asi nejlepsi by bylo kdybys postavil 4 pojitka Ronja 10M Metropolis raze 130mm, hodilo by se 2 k Trebickejm na strechu, 1 k vam, jedno k inzenyrovi a bylo by to spolehlivy a rychly. Samozrejme by se to tu nejak rozpocitalo a zkooperovalo abys to nemusel vsechno letovat a vrtat ty. Ja jsem treba vcera instaloval novy pojitko na balkon a mam tu jedno volny kterym se bude opravovat zase jedno ze tri starejch a vadnejch ktery tu jsou jinde, zas taklovej opruz to neni, obzvlast kdyz se toho udela vic najednou a clovek to vrta nekde kde maj solidni stojanovou vrtacku (ale doma to jde taky, taky jsem to delal a neokotil jsem se z toho).
Deu momentalne rozjizdi maloseriovou vyrobu mechanik od pojitek (myslim, ze budou celkem pekne, elegantni, jednoduche, bytelne, levne,...) tak se ho zeptejte, nejlepe PMkem. A zeptejte se taky Kozla (nick Kozel), ten ma nejakouu autodilnu doma na Proseku, ukazoval na srazu antenu co tam delal, jestli by to treba nebyl ochoten za nejakou kompenzaci odvrtat ty drzaky, konzole a opticky hlavice, ma nejakyho strasne silnyho a vykonnyho brachu ;-) A taky tam lakujou tak by to bylo pri jednom.
Elektronika je v pohode, komplet sletovani je za 28 clovekohodin nepretrzityho letovani na jednu stranu linky
a nevyzaduje to zadnej tistak ani nic co by s muselo extra shanet, koupi se to jak rohliky v krame a sletuje. Delala to i jedna holka co v zivote neletovala a kdyz jsem to po ni pak zapojil do pocitace tak to jelo na prvni pokus s maximalni kvalitou :-)
Jak to momentálně v Čimicích vypadá s provozem ?
Hledám člověka, na kterého bych se mohl připojit, bydlím v ulici Okořská, z balkonu vidím na areál léčebny, na bohnice a dozadu až na bauhaus.Jsem v šestém patře.