Zcomax: ještě jedna drobnost. Bude ve vaší verzi firmwaru fungovat Universal Repeater mode? Pokud jo, šla by fixnout chybička zabraňující zobrazení klientů, když WA2204 běží jako Client + Universal Repeater? Zajímalo by mě, kdo všechno se na můj repeater navěsil...
Cawko, no spravil som si wiggler kablik a pripojil ho na pc.
Detect, detectflash 0x3fc00000..... No a potom som napisal flashmem 0x3fc00000 flash_boot.img, Nakolko mu to to nepomohlo tah som mu dal flash.img. Neviete kolko by malo normalne trvat flash cca 2MB , lebo mi to uz robi 12hod a je pri block 28 unlocked....?
K jednani firmy i4wifi a.s. se snad radsi nebudu vyjadrovat a to jak z hlediska osobnich zkusenosti, tak z hlediska prispevku zde na foru...
Ja bych uvital kdyby slo zaridit to, aby se na zaklade MAC adres pevne prirazovaly IP adresy. Kdo by nebyl v seznamu, tak by mu DHCP priradilo nejakou dalsi IP v poradi.
//edit: Hmm, tak zdejsi prispevky od i4wifi uz byly smazany. Dalo by se rici stesti pro ne...
Zdravim. V prvom rade by som sa chcel podakovat tymto ludom / Radek-plzen, Luzar a Marina / , ktori toto zariadenie wa2204 zatial asi najlepsie rozpitvali na tomto fore co sa tyka flashovania.
Momentalne svoje zariadenie pouzivam ako "drahsi switch" . Po neuspesnom nahrani podla postupu z FW v. 1.4.2 na to posledne nechranene na WRT311 to zdochlo. Pokusal som to ozivit ale zatial neuspesne. Urobil som JTAG kabel. Soft jtag pod linux som nevedel rozchodit ani pod Fedorou 6, ani Suse 10.2. Nakoniec som skusit starsiu distro RedHat 4 EL. Tam verzia jtag 1.6 neof. sa zkompilovala a nabehla korektne. Cez kabel WIGGLER dokazem deteknut zariadenie aj pamat flash.Funguju prikazy detect, detectflash, print. Problem je pri zapise. Neviem nahrat bootloader ani fullflash. Vyriesili ste to nejak?
hm mozno blbla otazka ale mozem do tohto ap nahrat toto ?
APLite54G firmware (bezplatné verze, bez garance a technické podpory):
Pro Ovislink WL-5460AP (v2), MINITAR MNWAPG-2. Nevyžadují nainstalovaný modul APPro54G.
?? pojde to ?
a este otazka...stiahol som to aplite a ma to v sebe len jeden subor aplite54g-14.07.2006.bin staci nahrat ten ? lebo ked som daval ten od zcomaxu napriklad tak tam boli 3subory
config-vpn-ogf-141P.eng2.bin
linux-141P.eng2.bin
webpages-vpn-141P.eng2.bin
nevadi ze v tom aplite je len jeden subor? Toto je vlastne skoro to iste ako ten WL-5460 nie ? myslim ako hardware....dakujem