Dne 7.1.2003 byla zahájena jednání a následně dojednána spolupráce SHF & LHN. Jelikož SHF & LHN jsou vlastně sousedé bylo dohodnuto, že multifunkční AP vznikne ve spolupráci. Tím dojde k urychlení projektu, následné výstavby a snížení nákladů na "hlavu". Vize: LHN bude zajištovat spojení s lokalitou Budějovická a spol. - připojení do CzFree, SHF bude zajištovat následnou distribuci do lokalit Modřany atd.... . LHN a SHF budou propojeny kabelem.
tak se tu objevil další zájemce s nódem (mapis)
je to kousek od OBI v Modřanech a má od několika z nás velmi zajímavé vzdálenosti pro Ronju.
tom 230m
OMEGA! 328m
nax 609m
AWE 656m
a.t.d.
Kdo by jste tam měli šanci vidět, zkuste kontaktovat mapis přímo.
Jen jako námět uvedu příklad: Co kdyby se do budoucna uvažovalo o propojení Ronjou mezi SHF-OMEGA-MAPIS-TOM-AWE-Ondrej Tesař-Zvířátko. Vzdálenosti by byly už skoro rozumné.
Další spojení by bylo možné přes WiFi AP na SHF+LHN, kteří by mohli zajistit spojení dále do CZFree.
Jen bych pripomnel, ze kdyz jsem se pidil po moznostech pripojeni v Modranech, tak jsem zjistil, ze na hodelu DUM ma pripojny bod Volny.cz
Psal jsem jim, ze chci vedet podrobnosti. Oni mi napsali, ze kdyz si tam pritahnu standartni sitovy kabel, tak me pripoji. V te dobe jsem o Ronje nevedel...
Podrobnosti o cene a rychlosti mam doma v mailu.
Nicmene je otazka, kolik by si vzal hotel DUM za pronajem mista at uz na Ronju, nebo na WiFi.
SHF: proc to rikam: mezi nama moc lidi neni, a nebude, protoze je tam les, prijde mi zbytecny tuhle plochu vykryvat sektorovkou od tebe, protoze velka cast se ztrati prave v tom lese, kdybych ovsem ja mel sektorovku jako "proti" tobe, mozna trosku vic na jih, pokreju presne ten roh sidliste, moment, jdu kreslit obrazek