no na sloupy samosebou..... betonový a nebo jen dřevěný. Možná že teď podmínky zmírnily. Já jsem ten pozemek řešil před 2 roky.... možná se něco změnilo.
Jo teď mě napadá - přemejšlel si o nějaké alternativě? třeba větrná minielektrárna nebo fotovoltaika?
No křížit bez povolení plynovod, to by bylo docela hustý. Ono to totiž nebude takovej problém do prvního průseru, jenže při průseru budeš těžce v ....
Pokud půjdeš do kabelu, tak bych raději šel ofiko i za cenu nákladů na projekt a počítej, že to bude nějakej měsíc trvat. Každopádně zajdi na stavební úřad, řekni co chceš dělat a oni ti řeknou co potřebuješ, měli by ti dát i kontakt na příslušné správce sítí v oblasti, které musíš obeslat.
Zjišťovat polohu sítí jen podle pamětníků, to může bejt taky drahá sranda
Jo, a když už to budeš kopat, hodil bych si tam jednu prázdnou chráničku, člověk nikdy neví, kdy se může hodit.
to KUBA - jj mas pravdu ... ale jeste se vyskytl jiny problem ... majitel pozemku se stozarem se rozhodl ze pozemek neproda ... ale radsi jej pronajme .. a ja se toho dost bojim .. ceka me kolem toho dost investic a nerad bych "vrazel prachy" do ciziho ... tak ted nevim co delat ... bo mistecko je to luxusni ... ale pronajem se me dost prici ...
- development
- freenet, education
to vydrat - strechy atd ano (tez mame)... ale tam nedelas brutalni zhodnoceni ........ tady nema ten borec vlastne nic ... stary rezavy stozar ... ale ja mu ho opravim, natru ... dotahnu el., vystavim zazemi pro technologii ... atd
- development
- freenet, education